Je bent hier:

 

Mens & Zo biedt ondersteuning tijdens outplacement in de regio Almelo. Outplacement wordt gebruikt bij het beëindigen van het contract. Mens & Zo helpt de cliënt bij de zoektocht naar een nieuwe werkgever. Er kunnen moeilijke situaties ontstaan waarbij frictie voorkomen moet worden. Onze coaches zorgen ervoor dat jij weer nieuwe en frisse energie krijgt aan een nieuwe uitdaging te beginnen. 

 

De mogelijkheden van outplacement in regio Almelo

 

Ben je woonachtig in de regio Almelo en op zoek naar een outplacementbureau? Dan ben je bij Mens & Zo aan het juiste adres. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met outplacement en het begeleiden van cliënten binnen hun loopbaan of bij het aangaan van een nieuwe uitdaging. 

 

Tijdens de begeleiding staat persoonlijk contact en vertrouwen centraal. Samen met een van onze loopbaancoaches worden de doelen, aandachtspunten en competenties van de cliënt in kaart gebracht. Zowel tijdens het outplacementtraject als het plaatsen van een cliënt bij een nieuwe werkgever in de regio Almelo zullen onze specialisten ondersteuning bieden bij het ontslagbeleid. 

 

Te werk: een outplacementtraject

 

Ieder mens is uniek en verdient passende begeleiding. Daar ligt de kracht, vinden wij bij Mens & Zo. Daarom starten onze specialisten altijd met een stappenplan op maat. Bij aanvang van de outplacement gaan we met de cliënt in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we alle aandachtspunten, wensen en mogelijkheden van de cliënt. 

 

Tijdens coaching sessies bouwen we een vertrouwensband op met de cliënt en kijken we naar een passende nieuwe werkgever. Zo komen we samen tot een fijne afronding van het outplacementtraject in de regio Almelo. 

 

Aan de slag!

 

Wil je weten wat onze specialisten tijdens een outplacement in de regio Almelo voor je kunnen betekenen? Of heb je nog vragen over de begeleiding die Mens & Zo biedt? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Je kunt zowel telefonisch contact met ons opnemen. Vragen kunnen natuurlijk ook op de mail gezet worden. We horen graag van je!