Je bent hier:

Wanneer je op zoek bent naar een gespecialiseerd outplacementbureau in Apeldoorn ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Door middel van ons persoonlijke traject op maat helpen wij je verder in dit proces. Aangezien dit traject met veel zorg behandeld moet worden zorgen wij er altijd voor dat het voor zowel de werknemer als -gever een prettige samenwerking is waarin mooie stappen gezet kunnen worden.

Bel ons

Wat betekent outplacement?

Outplacement staat voor ontslagbeleid. Wij begeleiden werknemers gedurende dit traject tot dat ze een nieuwe baan hebben gevonden waar ze weer energie van krijgen. Er moeten moeilijke knopen doorgehakt worden waarin wij de ondersteuning bieden die nodig is. Echter vinden wij het erg belangrijk dat de stappen uit eigen initiatief genomen worden. Dit is dan ook de reden waarom wij een plan op maat ontwikkelen waar we ons het hele traject aan zullen houden.

Outplacement op maat in Apeldoorn

Het doel is om de werknemer uiteindelijk vol goede moed bij een ander bedrijf te laten intreden. Bij ons staat het individu dan ook centraal. We gaan te allen tijde voor resultaat en vinden het erg belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt gedurende onze coaching en adviesgesprekken.

Mens en Zo, re-integratiebureau in Apeldoorn

Bijna al onze cliënten komen uit situaties waarin ze de oude werkzaamheden niet opnieuw kunnen gaan uitvoeren. Dit kan komen door ziekte, privésituaties of andere omstandigheden. Door middel van onze coaching sessies en persoonlijke aandacht staan we stil bij de situatie en kijken we samen hoe we dit kunnen gaan oplossen. We bouwen een vertrouwde band op die de basis is om stap voor stap weer aan het werk te gaan.

De werkwijze van Mens en Zo

Om deze vertrouwde band te handhaven werken wij uiteraard volledig volgens de AVG-wetgeving. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten ons vertrouwen en willen dit dan ook uitstralen. Om de voortgang van de cliënten te bekijken, bieden wij onze opdrachtgevers een Dashboard aan waarmee alle stappen in kaart worden gebracht. Dat is namelijk onze werkwijze; betrouwbaar, open en persoonlijk.

Neem contact op

Heb jij advies of hulp nodig gedurende outplacement in Apeldoorn? Neem geheel vrijblijvend contact op met Mens en Zo. Onze specialisten zitten voor je klaar en zullen je bij alle vraagstukken ondersteunen. Wij snappen dat outplacement veel aandacht nodig heeft en zullen het hele traject dan ook met veel zorg begeleiden. Op die manier garanderen wij een mooie nieuwe start; voor zowel werknemer als -gever. Mens en Zo helpt verder.