Je bent hier:

Wanneer je ontslagen bent of wordt, dan zorgt een outplacement traject ervoor dat er op een fijne manier een nieuwe baan gevonden wordt voor de cliënt. Ben jij op zoek naar een deskundig outplacement bureau in Arnhem? Dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Benieuwd hoe wij met deze trajecten omgaan? Wij vertellen je er graag meer over.

Bel ons

Wat is outplacement?

Bij Mens en Zo word je persoonlijk begeleidt en je krijgt advies op maat zodat jij een frisse start kunt maken. De aanleiding van dit traject heeft vaak te maken met een dreigend ontslag, een gebeurtenis waarbij het lastig kan zijn om knopen door te hakken en de juiste beslissingen te maken. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een reorganisatie of het feit dat jouw werkgever niet met je verder wil. Onze coaches zijn er om dit traject zo fijn en soepel mogelijk te laten verlopen, voor zowel de cliënt als de opdrachtgever. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal.

Outplacement op maat in Arnhem

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt gedurende de sessies die we samen doorlopen. Er wordt altijd een plan op maat gemaakt zodat we goed kunnen kijken naar de visie en drijfveren van onze cliënten. Waar ligt de ambitie en waar wordt men weer blij en gelukkig van? Door dit duidelijk in kaart te brengen kunnen wij het outplacement traject in Arnhem nog beter begeleiden.

Open, betrouwbaar en professioneel

Deze kenmerken vinden wij bij Mens en Zo erg belangrijk. Privacy staat dan ook hoog in het vaandel. Wij zullen altijd te werk gaan volgende de huidige AVG-wetgeving. We willen dat onze cliënten ons vertrouwen en zullen er dan ook alles aan doen om een fijne band te creëren.

Neem contact op

Voor een persoonlijk en professioneel outplacement bureau in Arnhem ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Liever telefonisch contact? Ook dat is geen probleem. Wij zijn bereikbaar via 074-7501487. Onze specialisten zitten voor je klaar en helpen je graag verder.