Je bent hier:

Vind de ondersteuning die jij nodig hebt bij ons outplacement bureau in Breda. Onze coaches hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten trajecten en kunnen je dan ook uitstekend van dienst zijn. Wij coachen en begeleiden werkgevers, werknemers en werkzoekenden bij verschillende soorten trajecten binnen de loopbaan. Alles met een persoonlijke aanpak. Wij openen deuren naar nieuw werk en schakelen snel.

Mens en Zo is onder andere actief in Noord-Brabant, Flevoland, Overijssel, Drenthe, Gelderland en Midden-Nederland.

Mens en Zo in Breda

Wij helpen met het maken van bewuste keuzes als het aankomt op de loopbaan. We brengen in kaart wat de competenties zijn en waar de kracht van onze cliënt ligt. De missie, visie en drijfveren zijn de basis van een maatwerk plan. Maatwerk is essentieel in trajecten zoals deze, iedereen is namelijk anders én uniek. We vinden het ook belangrijk dat alle cliënten dit zo ervaren. Enkel op die manier zetten we stappen in de juiste richting. Onze coaches helpen hier graag bij.

Wat houdt outplacement in Breda in?

Outplacement wordt ingezet bij het beëindigen van een contract en wordt ook wel ontslagbeleid genoemd. Tijdens outplacement in Breda gaan we samen op zoek naar een nieuwe werkgever voor de cliënt. Onze coaching zorgt ervoor dat moeilijke knopen doorgehakt worden, belangrijke keuzes op de juiste manier worden gemaakt en de cliënt zich te allen tijde fijn voelt bij de stappen die we zetten.

Waarom kiezen voor Mens en Zo?

Voor outplacement in Breda bent u bij Mens en Zo aan het juiste adres. Wij zijn het bureau als het gaat om outplacement-, re-integratie, UWV Naar Werk– of loopbaancoaching trajecten. Daarnaast dragen we met veel trots het Blik op Werk keurmerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Dit kun je doen door onderstaand contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar info@mensenzo.nl. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 074-7501487. Ons team staat voor je klaar!