Je bent hier:

Mens en Zo biedt ondersteuning tijdens outplacement in Den Bosch. Outplacement wordt ook wel ontslagbeleid genoemd en wordt gebruikt bij het beëindigen van het contract. Mens en Zo helpt de cliënt bij de zoektocht naar een nieuwe werkgever. Onze outplacement coaches in Den Bosch helpen je om weer met frisse energie aan een nieuwe uitdaging te beginnen. 

 

Van outplacement in Den Bosch naar een nieuwe uitdaging 

 

Ben je woonachtig in de regio Den Bosch en op zoek naar een outplacement bureau? Dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met outplacement en het begeleiden van cliënten naar een nieuwe passende uitdaging. 

 

Tijdens de begeleiding staat persoonlijk contact en vertrouwen centraal. Samen worden de doelen, aandachtspunten en competenties van de cliënt in kaart gebracht. Tijdens het plaatsen van een client bij een nieuwe werkgever gedurende het outplacement in Den Bosch zullen onze specialisten ondersteuning bieden.  

 

Persoonlijke begeleiding door onze specialisten

 

Met hun jarenlange ervaring zorgen onze specialisten voor een fijn en soepel outplacementtraject. Ieder mens is uniek en verdient passende begeleiding. Vandaar dat we bij Mens en Zo altijd starten met een stappenplan op maat. Bij aanvang van de outplacement gaan we met de cliënt in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we alle aandachtpunten, wensen en mogelijkheden van de cliënt. 

Tijdens coaching sessies bouwen we een vertrouwensband op met de cliënt en kijken we naar een passende nieuwe werkgever. Onze deskundige coaches kijken tijdens het gehele traject mee naar de beste vervolgstappen. Zo komen we samen tot een fijne afronding van het outplacementtraject in de regio Den Bosch. 

 

Meer weten over ons outplacement bureau in de regio Den Bosch?

Wil je weten wat onze specialisten tijdens een outplacement in de regio Den Bosch voor je kunnen betekenen? Of heb je nog vragen over de begeleiding die Mens en Zo biedt? Neem dan eenvoudig contact op met onze specialisten. Je kunt zowel telefonisch contact met ons opnemen. Vragen kunnen natuurlijk ook op de mail gezet worden. Onze deskundige collega’s beantwoorden dan graag al jouw vragen.