Je bent hier:

Outplacement in Den Haag

Er zijn verschillende redenen waardoor je als werknemer niet meer even goed functioneert in een bepaald rol. Soms groei je uit je huidige rol door persoonlijke ontwikkeling of juist door de ontwikkelingen van een organisatie. Er bestaat een mogelijkheid dat je op enig moment uit elkaar groeit, door verschillende redenen en omstandigheden. In zo’n geval kom je in een outplacementtraject terecht. 

 

Wanneer je uit elkaar groeit kan dit ongemakkelijke en gecompliceerde situaties tussen beide partijen opleveren. De begeleiders van Mens en Zo in Den Haag weten precies hoe hiermee om te gaan. Ze bieden goede zorg en starten, samen met de persoon in kwestie, een outplacementtraject op om ervoor te zorgen dat alles op zijn pootjes terecht komt. 

 

Bij Outplacement is communicatie het meest belangrijk. Hierbij gaat het om goede begeleiding vanuit Mens en Zo Den Haag en, wellicht het meest belangrijke, dat de boodschap duidelijk is. Hiermee wordt er voorkomen dat er misverstanden ontstaan. 

 

Een situatie waarbij outplacement ter sprake komt is namelijk vaak een waarbij emotie een rol speelt. Dit soort situaties zijn persoonlijk. Om deze reden begeleiden we hier dus zorgvuldig bij. 

 

Bij Mens en Zo Den Haag vinden we professionele begeleiding de oplossing bij Outplacement. Het is in deze gevallen zaak dat men goed uit elkaar gaat. 

 

Wat is er belangrijk bij een outplacementtraject?

Zoals eerder gezegd vinden we het belangrijk dat beide partijen een goed gevoel overhouden aan de uiteindelijke beslissen aan het einde van een outplacementtraject. Zo kunnen beide partijen een frisse start maken binnen hun eigen vervolgpad. 

 

In Den Haag gaan we uiterst zorgvuldig om met dergelijke situaties. Het is voor werknemers die te horen krijgen dat zij een outplacementtraject in moeten gaan moeilijk om te horen. En is dit tegelijkertijd voor werkgevers moeilijk om te vertellen. Zaak hierbij is om hier altijd een professional bij in te schakelen. 

 

We stimuleren mensen om vanuit hun eigen kracht keuzes te maken. We begeleiden namelijk, na het daadwerkelijke ‘outplacement’ ook bij het zoeken naar een passende, nieuwe functie.

 

Vervolgstappen 

Laat het ons weten wanneer je hulp nodig hebt bij een dergelijke situatie. We kijken hier graag met je naar. Naast outplacement, helpt Mens en Zo Den Haag je ook graag bij loopbaancoaching en re-integratie