Je bent hier:

Goede zorg rondom het outplacementtraject is erg belangrijk. Het kan namelijk voor moeilijke situaties zorgen waar eventuele frictie voorkomen moet worden. Mens en Zo biedt professionele begeleiding om outplacement in de regio van Deventer soepel te laten verlopen. Dit doen wij middels onze persoonlijke aanpak. Wij vertellen je graag meer over de werkwijze van ons re-integratiebureau in Deventer.

Bel ons

Wat is outplacement?

Outplacement, ook wel ontslagbeleid genoemd, wordt ingezet bij het beëindigen van je contract. Gedurende het outplacement traject in Deventer gaat Mens en Zo samen op zoek naar een nieuwe werkgever. Door middel van coaching en advies gaan wordt er een nieuwe baan gezocht. Hierbij wordt er gekeken naar werk wat bij je past en wat je zal gaan motiveren.

Outplacement in Deventer op maat

Dit traject biedt kansen voor een nieuwe en frisse start. Door middel van een persoonlijk gesprek brengen wij in kaart welke stappen wij moeten gaan zetten voor een succesvol proces. Wij vinden het belangrijk dat men zich op zijn gemak voelt bij ons. Samen zorgen wij ervoor dat de werknemer stappen gaat zetten vanuit eigen kracht om zo de beste keuzes te maken. Hierin zullen wij de nodige begeleiding bieden.

Mens & Zo; hulp bij outplacement in Deventer

Dankzij jarenlange ervaring in coaching én bemiddeling rondom outplacement in de regio Deventer kunnen wij zowel resultaatgericht als mensgericht te werk gaan. Hierbij staat de werknemer centraal. Daarnaast nemen wij de haalbaarheid ook mee in ons plan en zullen wij hier ten alle tijden open en eerlijk over zijn.

Neem contact op

Wil jij meer weten over onze werkwijze rondom outplacement of ben jij op zoek naar een re-integratiebureau in regio Deventer? Neem contact met ons op via 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl. Onze specialisten staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen waar nodig.