Je bent hier:

Bij een outplacement traject in Dordrecht is het, in veel gevallen, zo dat de werknemer niet meer goed functioneert of kan functioneren door omstandigheden. Dit kan veel verschillende redenen of oorzaken hebben en is vaak een gevoelig onderwerp.

Daarom is het zaak dat dit professioneel wordt aangepakt. De collega’s van Mens en Zo zijn gespecialiseerd op onder andere Outplacement. Door middel van persoonlijke begeleiding aan zowel de werkgever als werknemer wordt een outplacementtraject in regio Dordrecht aangegaan. 

Hoe kom je in een outplacement traject terecht?

Zoals gezegd kan je door verschillende redenen terecht komen in een outplacement traject. Wanneer je als werknemer in regio Dordrecht hiermee te maken krijgt, kun je de outplacement specialisten van Mens en Zo in zetten bij advies en begeleiding met betrekking tot een goed uit elkaar gaan met je werkgever. En, niet onbelangrijk, het anticiperen op een oplossing zoals een nieuwe functie. Dit kan binnen danwel buiten de huidige organisatie zijn. 

Als werkgever biedt Mens en Zo begeleiding bij outplacement in de regio Dordrecht door dit traject met de werknemer zo gevoelig en bedachtzaam mogelijk in te gaan. Ook als werkgever wil je namelijk goed uit elkaar gaan met je werknemer, die heeft al die jaren toch zijn best voor je gedaan. 

Begeleiding bij outplacement in Dordrecht

Goede zorg is zoals gezegd belangrijk in het geval van outplacement in Dordrecht. De reden hiervan is dat de oorzaak waarom iemand in een outplacement traject terecht is gekomen vaak persoonlijk is. Het kan zijn dat iemand door ziekte niet meer in hun huidige functie kan functioneren maar het kan ook zijn dat er door bepaald trauma situaties zijn veranderd. Dit zijn een aantal voorbeelden waarbij emoties een grote rol spelen.

Wat de begeleiders van Mens en Zo vooral niet willen bij outplacement in Dordrecht is dat deze emoties in de weg komen te staan van de oplossing. 

Dit doen zij door de boodschap duidelijk over te brengen. Het is niet de bedoeling dat er ruimte is voor speculatie. Zo wordt er voorkomen dat er misverstanden ontstaan. Duidelijkheid en zorgvuldigheid zijn de belangrijkste factoren in een outplacement traject. 

Herkenbaar?

Heb je wel eens te maken gehad met outplacement in Dordrecht of wil je je hier op voorbereiden? Neem dan contact met ons op!

We kijken graag met je mee naar jouw situatie en bieden de juiste begeleiding zodat jij aan de slag kunt met nieuwe kansen die op jouw pad komen. Mens en Zo in Dordrecht stimuleert mensen om vanuit hun eigen kracht keuzes te maken.