Je bent hier:

Goede begeleiding tijdens een outplacementtraject is van belang. Dit kan het verschil maken en een moeilijke situatie soepel laten verlopen. Mogelijke frictie kan namelijk voorkomen worden. Mens en Zo biedt de begeleiding om een outplacement in Eindhoven zo goed mogelijk te laten verlopen. Dat doen we door onze persoonlijke aanpak. Hier vertellen we je graag meer over.

Outplacement, wat is het en hoe werkt het?

Bij het beëindigen van het contract wordt het ontslagbeleid ingevoerd. Een ander woord voor dit beleid is outplacement. Re-integratiebureau Mens en Zo helpt tijdens outplacementtrajecten in Eindhoven met het zoeken naar een nieuwe werkgever. Wij coachen en geven advies bij het zoeken naar een nieuwe baan. Tijdens de zoektocht kijken we naar hetgeen wat het beste past bij de cliënt zodat hij of zij weer gemotiveerd en enthousiast aan een nieuwe baan begint.

Outplacement begeleiding in Eindhoven

Door dit traject aan te gaan, biedt het meer kansen voor een frisse en nieuwe start. We brengen de cliënten aan een passende nieuwe baan door écht met ze in gesprek te gaan. In dit persoonlijke gesprek maken we inzichtelijk wat de vervolgstappen zijn voor een succesvolle afronding. Wat hiervoor nodig is, is een vertrouwensband. De cliënt moet zich volledig op zijn of haar gemak voelen om een open en eerlijk gesprek te kunnen voeren. Wij zullen vervolgens de begeleiding bieden die nodig is. Zo kan de cliënt vanuit eigen kracht de stappen maken en de beste keuzes maken.

Re-integratiebureau in Eindhoven

Als outplacementbureau werkt Mens en Zo mens- en resultaatgericht en hebben we jarenlange ervaring in bemiddeling en coaching in outplacement met Eindhoven. Het streven bij Mens en Zo is dat de cliënt centraal staat. Daarbij is het belangrijk dat er open communicatie en eerlijkheid is van beide kanten. Bij het opzetten van het plan nemen we ook de haalbaarheid mee en zijn hier altijd open over.

Neem nu contact op

Ben je op zoek naar begeleiding tijdens een outplacementtraject in Eindhoven? U kunt zowel telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Mens en Zo helpt hier graag bij. Onze deskundige coaches staan klaar om jouw project op te pakken. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor onze cliënt. Heb je verder nog vragen of wil je graag extra informatie ontvangen? We zijn telefonisch bereikbaar op 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl. Onze specialisten staan voor je klaar.