Je bent hier:

Als je op zoek bent naar een gespecialiseerd outplacement bureau in Enschede ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Door een professionele en persoonlijke aanpak op maat bieden we de juiste begeleiding in dit traject. Een outplacement traject moet met veel zorg behandeld worden. De loopbaancoaches van ons re-integratiebureau in Enschede zorgen ervoor dat het voor zowel werknemer als -gever een prettige samenwerking of beëindiging is.

Bel ons over outplacement in Enschede

Het outplacementtraject uitgelegd

Wanneer er sprake is van de beëindiging van een arbeidscontract wordt outplacement ingezet. Dit wordt ook wel het ontslagbeleid genoemd. Aangezien ontslag nooit als prettig wordt ervaren, kan dit lastige keuzes met zich meebrengen. Om uit eigen beweging de juiste stappen te zetten biedt een outplacementbureau uitkomst. Gedurende het traject begeleiden onze coaches en geven we de juiste houvast om op een prettige manier het proces te starten of te eindigen. Hierbij is het ons doel om frictie te voorkomen.

Outplacement op maat in Enschede

Bij outplacement op maat staat de werknemer te allen tijde centraal. Door middel van een persoonlijk gesprek brengen wij in kaart welke stappen gezet moeten worden voor een succesvol proces. We zetten jouw vaardigheden op een rijtje en we bespreken de verschillende mogelijkheden waarvan jij energie krijgt. Een re-integratieproces biedt kansen voor een nieuwe frisse start. Onze coaches vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat je op eigen kracht weer keuzes kan maken die het meest geschikt zijn voor jouw situatie. Wij bieden je hierbij de juiste professionele begeleiding.

Mens en Zo helpt je verder

Dankzij onze jarenlange ervaring in coaching én bemiddeling kunnen wij je voor diverse vraagstukken van dienst zijn. Denk aan het de re-integratie van een medewerker na langdurig verzuim of bij het starten van het outplacementtraject. Onze loopbaancoaches in Enschede helpen je graag verder met een eerlijke en open communicatie.

Neem contact op

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen bij outplacement in Enschede? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via 074-7501487 of stuur een mail naar info@mensenzo.nl. Onze loopbaancoaches staan voor je klaar en voorzien je graag van professioneel advies.