Je bent hier:

Mens en Zo biedt ondersteuning tijdens outplacement in Gouda. Naar aanleiding van (dreigend) ontslag, door bijvoorbeeld een reorganisatie, kan een outplacement traject gestart worden. De cliënt wordt door een deskundige loopbaancoach van Mens en Zo geholpen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. 

Ondersteuning bij outplacement in Gouda

Ben je woonachtig in de regio Gouda en op zoek naar een outplacement bureau? Mens en Zo is het adres waar jij jouw persoonlijke coach gaat vinden. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van de zoektocht naar een nieuwe, passende uitdaging voor de cliënt. Na ontslag kan de cliënt gevoelens hebben van onzekerheid. Vandaar dat onze coaches persoonlijk contact en vertrouwen hoog in het vaandel hebben staan. Het is belangrijk dat er gewerkt wordt vanuit vertrouwen om zo echt de diepte in te gaan met de cliënt. 

Samen kijken we naar de kwaliteiten, competenties en doelen van de cliënt. Zowel tijdens het outplacement traject als tijdens het plaatsen van een cliënt bij een nieuwe werkgever in de regio Gouda, onze coaches blijven ondersteuning bieden. 

Persoonlijke begeleiding door onze specialisten bij outplacement in Gouda

Met de jarenlange ervaring zorgen onze coaches voor een fijn en soepel outplacement traject. Ieder mens is uniek en verdient daarom passende begeleiding. Bij Mens en Zo starten we outplacement altijd met een stappenplan op maat. Bij aanvang van outplacement in Gouda gaan we met de cliënt in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we alle aandachtspunten, wensen en mogelijkheden. 

Tijdens de coaching sessies bouwen we een vertrouwensband op met de cliënt en kijken we naar een passende nieuwe werkgever. Onze deskundige coaches kijken tijdens het gehele traject mee naar de beste vervolgstappen. Zo komen we samen tot een fijne afronding van het outplacementtraject in de regio Gouda. 

Heb je nog vragen over ons outplacementbureau nabij Gouda?

Wil je weten wat onze specialisten tijdens een outplacement in Gouda voor je kunnen betekenen? Of heb je nog vragen over de begeleiding die Mens en Zo biedt? Neem dan eenvoudig contact op met onze specialisten. Je kunt zowel telefonisch contact met ons opnemen. Vragen kunnen natuurlijk ook op de mail gezet worden. Onze deskundige collega’s beantwoorden dan graag al jouw vragen.