Je bent hier:

Outplacement in Gouda

Mens en Zo biedt ondersteuning tijdens outplacement in de regio Gouda.

Naar aanleiding van (dreigend) ontslag door bijvoorbeeld een reorganisatie kan er een outplacementtraject gestart worden. De cliënt wordt door een deskundige geholpen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. 

 

Ondersteuning bij outplacement in Gouda

 

Ben je woonachtig in de regio Gouda en ben op zoek naar een outplacementbureau? Dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Onze coaches hebben jarenlange ervaring met outplacement en het begeleiden van cliënten naar een nieuwe passende uitdaging. Onze coaches helpen de cliënt bij het maken van een frisse start. Na een ontslag kan de cliënt gevoelens hebben van onzekerheid. Vandaar dat onze coaches persoonlijk contact en vertrouwen hoog in het vaandel hebben staan. Het is belangrijk dat er gewerkt wordt vanuit vertrouwen om zo echt de diepte in te kunnen gaan met de cliënt. 

 

Samen wordt er gekeken naar de kwaliteiten, competenties en doelen van de cliënt. Zowel tijdens het outplacementtraject als het plaatsen van een cliënt bij een nieuwe werkgever in de regio Gouda blijven onze coaches ondersteuning bieden. 

 

Persoonlijke begeleiding door onze specialisten

 

Met de jarenlange ervaring zorgen onze coaches voor een fijn en soepel outplacementtraject. Ieder mens is uniek en verdient daarom passende begeleiding. Bij Mens en Zo starten we outplacement altijd met een stappenplan op maat. Bij aanvang van de outplacement gaan we met de cliënt in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we alle aandachtspunten, wensen en mogelijkheden van de cliënt. 

 

Tijdens coaching sessies bouwen we een vertrouwensband op met de cliënt en kijken we naar een passende nieuwe werkgever. Onze deskundige coaches kijken tijdens het gehele traject mee naar de beste vervolgstappen. Zo komen we samen tot een fijne afronding van het outplacementtraject in de regio Den Bosch. 

 

Heb je nog vragen over ons outplacementbureau nabij Gouda?

 

Wil je weten wat onze specialisten tijdens een outplacement in de Gouda voor je kunnen betekenen? Of heb je nog vragen over de begeleiding die Mens en Zo biedt? Neem dan eenvoudig contact op met onze specialisten. Je kunt zowel telefonisch contact met ons opnemen. Vragen kunnen natuurlijk ook op de mail gezet worden. Onze deskundige collega’s beantwoorden dan graag al jouw vragen.