Je bent hier:

Bij outplacement in regio Hengelo staat de werknemer ten alle tijden centraal. Bij ons ziet geen enkel traject er hetzelfde uit. Dit komt omdat wij starten met een persoonlijk gesprek en vanuit daar gaan werken aan een stappenplan. Ons doel is om de werknemer eigen stappen te laten zetten. Wij ondersteunen bij de zoektocht naar een frisse start en nieuwe kansen.

Bel ons

Jarenlange ervaring met outplacement in Hengelo

Mens en Zo heeft jarenlange ervaring met coaching en bemiddeling rondom outplacement in Hengelo. Wij zijn het re-integratiebureau in Hengelo wat jou kan ondersteunen bij het outplacementtraject van de werknemers. Middels onze professionele begeleiding zorgen wij ervoor dat dit proces met de juiste zorg wordt behandeld, iets wat van groot belang is. Wij vinden het belangrijk dat beide partijen zich prettig en vertrouwd bij ons voelen. Door middel van een persoonlijk gesprek zullen wij dit gevoel ook overdragen.

Wat houdt het outplacementtraject in?

Outplacement wordt ook wel ontslagbeleid genoemd. Dit wordt ingezet wanneer een contract wordt beëindigd. Dit kan voor moeilijke situaties zorgen waarbij fricties voorkomen moeten worden. Mens en Zo is een re-integratiebureau wat de juiste begeleiding biedt om outplacement in de regio van Hengelo beter te laten verlopen.

Neem contact op

Heb jij professioneel advies nodig omtrent outplacement in de regio Hengelo? Mens en Zo is een re-integratiebureau in Hengelo die je de begeleiding kan geven die nodig is. Wij denken graag met je mee en zorgen voor een passende oplossing. Neem contact met ons op via 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl. Ons team staat voor je klaar en kan je van deskundig advies voorzien.