Je bent hier:

De werknemer staat altijd centraal wanneer er sprake is van outplacement in regio Hilversum. Er kunnen moeilijke situaties ontstaan waarbij frictie voorkomen moet worden. Hier kunnen de loopbaancoaches van Mens en Zo bij helpen. Wij bieden professionele begeleiding om outplacement soepel te laten verlopen. Ons uiteindelijke doel is om de werknemer te begeleiden zodat er weer op eigen kracht beslissingen genomen kunnen worden. Wij bieden de juiste ondersteuning bij outplacement in de regio van Hilversum.

Bel ons

Wat betekent outplacement?

Outplacement is een andere benaming voor ontslagbeleid en wordt gebruikt bij het beëindigen van het contract. Tijdens dit traject helpt het outplacementbureau in Hilversum je in de zoektocht naar een nieuwe werkgever. Door de juiste coaching en onze persoonlijke aanpak wordt er gekeken naar jouw competenties en het soort werk dat bij je past. Hierbij is jouw intrinsieke motivatie de motor. Mens en Zo helpt je om weer met frisse energie aan een nieuwe uitdaging te beginnen.

Ervaren begeleiding bij Mens en Zo

Onze loopbaancoaches hebben jarenlange ervaring en zijn bekend met het outplacement traject. Wij kunnen je bij ieder vraagstuk helpen. Door middel van coaching en bemiddeling bieden wij ondersteuning tijdens het ontslagtraject. Hierin is professionele begeleiding essentieel. Wij vinden het belangrijk dat zowel werknemer als -gever zich prettig en vertrouwd bij ons voelen. Dit dragen wij ook over in de persoonlijke gesprekken en het contact met onze coaches. Mens en Zo helpt het outplacement traject soepel te laten verlopen.

Meer weten?

Kun jij professionele hulp gebruiken bij outplacement in de regio Hilversum? Neem dan vrijblijvend contact op met de deskundige coaches van Mens en Zo. Wij denken graag met je mee en zorgen voor een passende oplossing. Neem contact op via 074-7501487 of stuur een mail naar info@mensenzo.nl. Onze loopbaancoaches staan voor je klaar en voorzien je graag van professioneel advies.