Je bent hier:

Een outplacementtraject vraagt om professioneel handelen en vooral om deskundig advies. Omdat outplacement vaak een gevoelig onderwerp is, houden de specialisten van Mens en Zo in regio Leiden hier altijd rekening mee. 

Outplacement wordt ingezet bij verschillende redenen of oorzaken. In veel gevallen is het zo dat de werknemer niet meer goed functioneert of kan functioneren door bepaalde omstandigheden. De specialisten rondom outplacement in regio Leiden kunnen je ondersteunen in dit soort gevallen. 

 

Situaties rondom outplacement in regio Leiden

Wanneer je, om welke reden dan ook, terecht komt in een outplacementtraject is goede zorg van groot belang. De specialisten van Mens en Zo bieden bij outplacement in Leiden dan ook de juiste persoonlijke begeleiding hiervoor. Dit bieden zij aan zowel de werkgever als de werknemer, wij vinden het namelijk belangrijk dat allebei de partijen goed uit elkaar gaan. Daarbij wordt er geanticipeerd op een oplossing voor outplacement. Zoals een nieuwe functie, binnen de organisatie of buiten de huidige organisatie. 

De juiste zorg bij outplacement

De oorzaak van het opstarten van een outplacementtraject is vaak erg persoonlijk. Dit kan namelijk zijn door ziekte of trauma. In veel gevallen spelen emoties een grote rol. Om die reden is de juiste zorg belangrijk in deze situatie. 

De coaches van Mens en Zo zorgen er bij outplacement in regio Leiden voor dat deze emoties niet in de weg komen te staan van de oplossing. Dit doen we door de boodschap duidelijk over te brengen. Er wordt geen ruimte gegeven voor speculatie, waardoor er geen misverstanden kunnen ontstaan. Duidelijkheid en zorgvuldigheid zijn de belangrijkste factoren bij een outplacementtraject. 

Wil je meer weten over outplacement in regio Leiden? 

We kijken graag met je mee naar jouw situatie om de juiste zorg en persoonlijke begeleiding te bieden zodat jij aan de slag kunt met de nieuwe kansen die op jouw pad komen. Neem contact met ons op!