Je bent hier:

Wanneer we het hebben over outplacement in Lelystad, staat de medewerker te allen tijde centraal. Bij Mens en Zo ziet geen enkel traject er hetzelfde uit. Wij begeleiden iedere cliënt op basis van persoonlijke gesprekken en een op maat gemaakt plan. Wij vinden het belangrijk dat de werknemer uiteindelijk zelf in staat is om stappen te zetten in het traject. Met hulp van onze coaches gaat onze cliënt op zoek naar nieuwe mogelijkheden en een fris begin.

Bel ons

Jarenlange ervaring met outplacement in Lelystad

Mens en Zo heeft jarenlange ervaring met outplacement processen in Lelystad. Hierdoor kunnen wij je met ieder vraagstuk helpen. Door middel van onze coaching en bemiddeling kunnen wij de juiste hoeveelheid ondersteuning bieden. Wij weten dat het van belang is om deze trajecten secuur en met veel zorg te behandelen. Wij zullen er voor zorgen dat onze cliënten zich prettig en gehoord voelen. Hier hechten wij dan ook veel waarde aan. Door middel van onze persoonlijke aanpak zullen beide partijen het traject met een fijn gevoel in gaan.

Wat houdt het outplacementtraject in?

Outplacement wordt ook wel ontslagbeleid genoemd. Dit wordt ingezet bij een beëindiging van een contract. Dit traject kan voor lastige situaties zorgen. Daarom bieden wij de juiste hoeveelheid coaching en bemiddeling om eventuele fricties te voorkomen. Gedurende een outplacementtraject in Lelystad, kunnen wij je de juiste handvaten bieden om op een goede en fijne manier het traject te starten en eindigen.

De werkwijze van Mens en Zo

Wij vinden betrouwbaarheid erg belangrijk. Daarom staat privacy hoog in het vaandel bij Mens en Zo. Wij werken altijd volgens de huidige AVG-wetgeving. Het is namelijk het beste voor het proces als er open en eerlijk gecommuniceerd kan worden. Daarnaast bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om het traject in de gaten te houden door middel van een Dashboard. Hier staan alle stappen in die gemakkelijk terug te vinden zijn via een persoonlijke inlog. Zo waarborgen wij onze open, persoonlijke en betrouwbare werkwijze.

Neem contact op

Ben jij op zoek naar professioneel advies rondom outplacement in Lelystad? Dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en de juiste kennis in huis om het gehele traject zo fijn mogelijk te laten verlopen. Samen gaan we voor een frisse en nieuwe start. Ben jij op zoek naar een deskundige coach die je hier bij kan helpen? Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee en kijken samen naar een passende oplossing. Wij zijn bereikbaar via 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl. Onze coaches staan voor je klaar.