Je bent hier:

Outplacement is vaak een gevoelig onderwerp. Omdat outplacementtrajecten verschillende redenen of oorzaken kunnen hebben is het belangrijk dat zo’n situatie professioneel wordt aangepakt. 

 

Bij outplacement, in Roosendaal, is het in veel gevallen zo dat de werknemer niet meer goed functioneert of kan functioneren door omstandigheden. De outplacement specialisten in Roosendaal van Mens en Zo kunnen in dit soort gevallen ondersteuning bieden.

 

Omgaan met outplacement in Roosendaal

Wanneer je als werknemer te maken krijgt met outplacement in Roosendaal, bieden we persoonlijke begeleiding aan zowel de werkgever als werknemer. Dit om ervoor te zorgen dat allebei de partijen goed uit elkaar gaan. Onze specialisten bij outplacement in regio Roosendaal doen dit door persoonlijk advies en begeleiding. Daarbij anticiperen we op een oplossing voor outplacement, zoals een nieuwe functie. Dit kan binnen ofwel buiten de huidige organisatie zijn. 

 

Tijdens outplacement in Roosendaal biedt Mens en Zo, naast enkel voor de werknemer, ook begeleiding voor de werkgever. Dit doen onze specialisten door dit traject met de werknemer zo gevoelig en bedachtzaam mogelijk in te gaan. Ook als werkgever wil je goed uit elkaar gaan met je werknemer.

 

Goede zorg bij outplacement

De reden dat goede zorg zo’n belangrijke rol speelt bij outplacement is dat de oorzaak van het ingaan van een outplacementtraject heel persoonlijk is. De oorzaak, waarom iemand in een outplacementtraject terecht is gekomen, kan door ziekte zijn. Om die reden zou een werknemer niet langer in de huidige functie kunnen functioneren. Maar het kan ook zijn dat er trauma is voorgevallen waardoor situaties zijn veranderd. Je kunt je voorstellen dat bij dergelijke redenen emoties een grote rol spelen.

 

De begeleiders van Mens en Zo zorgen er bij outplacement in de regio Roosendaal voor dat deze emoties niet in de weg komen te staan van de oplossing door de boodschap duidelijk over te brengen. Duidelijkheid en zorgvuldigheid zijn de belangrijkste factoren in een outplacement traject. 

 

Neem dan contact met ons op!

Wil je meer weten over outplacement in regio Roosendaal? Laat het ons dan weten. We kijken graag met je mee naar jouw situatie en bieden de juiste begeleiding zodat jij aan de slag kunt met nieuwe kansen die op jouw pad komen.