Je bent hier:

Wordt er binnen jouw organisatie binnenkort een contract beëindigt? Dan bieden wij ondersteuning bij het zoeken van een nieuwe werkgever. Mens en Zo staat voor je klaar tijdens outplacement in Rotterdam. Onze specialisten zorgen ervoor dat de overgang naar een nieuwe uitdaging soepel verloopt.

Begeleiding tijdens jouw outplacement in Rotterdam

Het kan voorkomen dat een werkgever besluit een contract niet te verlengen. Een cliënt komt dan terecht in een ontslagbeleid, ook wel outplacement genoemd. Ben je woonachtige of werk je in Rotterdam en op zoek naar een gespecialiseerd outplacement bureau? Dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring rondom het begeleiden van outplacement in Rotterdam, bieden onze specialisten organisaties en cliënten de juiste ondersteuning.

Ondersteuning door deskundige specialisten

Onze specialisten geloven in een persoonlijke aanpak. Ieder persoon is uniek en dat geld ook voor ieder outplacement traject. Vandaar dat we altijd starten met een stappenplan op maat. Bij aanvang van outplacement gaan we in Rotterdam of bij ons op locatie met de cliënt in gesprek. Zo stellen we vast hoe we het beste kunnen ondersteunen en welke vervolgstappen we zullen zetten. Het kan namelijk voorkomen dat er werkzaamheden zijn die een cliënt vanwege ziekte of privésituaties niet langer kan oppakken.

Tijdens coaching sessies kijken we samen naar de mogelijkheden en oplossingen. Zo bouwen we een vertrouwensband op die het fundament vormt om weer terug aan het werk te gaan. We vinden het namelijk erg belangrijk dat iedere partij zich echt gehoord voelt. Zo komen we samen tot de meest succesvolle afronding van het outplacement traject in Rotterdam.

Een frisse start met outplacement in Rotterdam

Ben je als organisatie of cliënt in een outplacement traject terecht gekomen? Zie dit als een kans voor nieuwe mogelijkheden en een frisse start. Onze specialisten zullen het gehele outplacement traject persoonlijk begeleiden. Eerlijkheid en vertrouwen staan bij onze coaches hoog in het vaandel. Een vertrouwensband biedt namelijk de mogelijkheid om open en diepgaande gesprekken te voeren. Tijdens coachsessies zal een cliënt tot nieuwe inzichten komen. Met behulp van ons outplacement bureau kan men zo op eigen kracht de arbeidsmarkt in Rotterdam weer betreden.

Wil je meer weten?

Wil je weten wat we voor jouw outplacement in Rotterdam kunnen betekenen? Of ben je benieuwd hoe onze coaches je kunnen ondersteunen binnen jouw loopbaan? Door onze jarenlange ervaring als outplacementbureau zorgen wij ervoor dat jouw outplacementtraject soepel en fijn verloop.

Onze deskundige coaches kijken altijd met je mee naar de beste vervolgstap. Neem eenvoudig telefonisch contact met ons op. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook. Onze deskundige collega’s beantwoorden graag al jouw vragen.