Je bent hier:

Een van de meest lastige situaties waar je je binnen een bedrijf in kunt bevinden is een outplacement traject. Dit is zo lastig vanwege de gevoeligheid van de situaties. Daarom gaan de specialisten van Mens en Zo in Schiedam hier altijd uiterst zorgvuldig, vertrouwelijk en een persoonlijk mee om. Bij outplacement in Schiedam bieden we professionele begeleiding. 

Outplacement traject in Schiedam

Goede begeleiding wordt gewaarborgd door vertrouwen, zorgvuldigheid en professionaliteit. Dit zijn dan ook de kernwaarde waar we vanuit gaan bij dergelijke situaties van ouplacement in Schiedam.  

Vanwege de gevoeligheid van de situaties waarbij outplacement voor komt is communicatie een uiterst belangrijke tool om zo’n traject door te komen. Deze factor is key om misverstanden te voorkomen. Wij begeleiden zowel werknemer als werkgever in Schiedam in dit gehele traject.

Verschillende situaties van outplacement in Schiedam

Je op verschillende manieren in een outplacement traject in Schiedam terecht komen. Vaak heeft dit te maken met groeien en ontwikkelen. Zowel van jezelf als van de organisatie. Dit kan maken dat je niet langer je huidige functie past of kan functioneren en daardoor in een outplacement traject terecht komt. 

Verwachtingsmanagement is, ook hierbij, een belangrijke factor. Bij een samenwerking tussen werknemer en werkgever is het zaak dat de verwachtingen en ambitie gelijkwaardig zijn of op elkaar aansluiten.  

Wanneer dit niet het geval is kan uit zo’n situatie een outplacement traject voortstromen. Ondanks dat outplacement een lastig traject is, kan dit soepel verlopen door goede zorg en begeleiding. In Schiedam bieden dit voor je. We zorgen ervoor dat je goed uit elkaar gaat en snel weer een nieuwe functie vinden waar je goed op je plek zit. 

Wat te doen bij outplacement in Schiedam?

Herken je je in bovenstaande situaties? Of voel je dat er wat veranderd binnen jouw organisatie waarvoor je een outplacement in wil zetten bij jouw bedrijf in Schiedam? Mens en Zo is een professioneel outplacementbureau in Schiedam en helpt je graag verder bij nieuwe kansen!

Laat ons weten hoe we kunnen helpen. We zorgen voor passende en persoonlijke begeleiding waar onze cliënten en hun werkgevers weer energie van krijgen. Naast begeleiding voor en tijdens het outplacementtraject bieden we ook goede nazorg.