Je bent hier:

Wanneer het gaat om outplacement in regio Utrecht staat de werknemer altijd centraal. Geen enkel traject ziet er hetzelfde uit omdat wij iedereen op basis van persoonlijke gesprekken en een op maat gemaakt stappenplan begeleiden. Ons uiteindelijke doel is om de werknemer eigen stappen te gaan laten zetten die we samen geformuleerd hebben. Wij bieden de juiste ondersteuning bij de zoektocht naar een fris begin en nieuwe mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een outplacement in Utrecht. 

Jarenlange ervaring met outplacement in Utrecht

Met onze jarenlange ervaring rondom het outplacement traject in Utrecht, kunnen wij je met ieder vraagstuk helpen. Mens en Zo is het outplacementbureau in de regio Utrecht wat door middel van coaching en bemiddeling ondersteuning kan bieden gedurende het traject. Dankzij onze professionele dienstverlening wordt het proces met de juiste hoeveelheid zorg behandeld, wat gedurende dit soort trajecten van groot belang is. Beide partijen dienen zich prettig en gehoord te voelen wanneer wij ondersteuning bieden. Dit gevoel dragen wij over door middel van onze persoonlijke aanpak.

Wat houdt het outplacementtraject in?

Outplacement, ook wel ontslagbeleid genoemd, wordt ingezet bij een beëindiging van een contract. Omdat dit voor lastige situaties kan zorgen, bieden wij coaching en bemiddeling om fricties te voorkomen. Gedurende een outplacementtraject in Utrecht, kunnen wij je de juiste handvaten bieden om op een fijne manier het proces te starten en eindigen. Ons specialisten hebben ruime ervaring met outplacementtrajecten en het begeleiden van cliënten in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Neem contact op

Voor professioneel advies rondom outplacement in Utrecht ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Onze specialisten hebben de juiste hoeveelheid kennis en ervaring om het proces zo fijn mogelijk te laten verlopen en te gaan voor een frisse, nieuwe start. Ben jij op zoek naar een professional die je hier bij kan helpen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee en kijken samen naar een passende oplossing. Wij zijn bereikbaar via 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl. Neem eenvoudig telefonisch contact met ons op of zet uw vraag op de mail. Onze specialisten staan voor je klaar.