Je bent hier:

Betrouwbaarheid, professionaliteit en een persoonlijke aanpak zijn van belang als het gaat om outplacementtrajecten. Dit proces kan namelijk voor ingewikkelde situaties leiden, die je graag wilt voorkomen. Mens en Zo is een re-integratiebureau in Zwolle wat deskundige begeleiding biedt rondom outplacement. Ieder traject is anders, wat komt door onze persoonlijke aanpak.

Bel ons

Wat is outplacement?

Outplacement wordt ook wel ontslagbeleid genoemd. Dit wordt ingezet wanneer er een contract wordt beëindigd. Bij Mens en Zo staat de werknemer gedurende outplacement in Zwolle ten alle tijden centraal en wordt er naar een passende oplossing gezocht. Door middel van onze coaching en adviesgesprekken gaan wij op zoek naar een frisse start en nieuwe kansen. Hierbij wordt gekeken wat er bij de werknemer past en waar zijn of haar passie ligt zodat dit zal gaan motiveren.

Outplacement op maat in Zwolle

Zoals eerder beschreven biedt dit traject kansen voor een nieuwe en frisse start. Wij brengen, door middel van een persoonlijke gesprek, de stappen in kaart die gezet moeten worden voor een succesvol proces. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt gedurende outplacement en zullen er dan ook voor zorgen dat dit gevoel wordt overgedragen. Samen maken we een op maat gemaakt stappenplan met als doel om de werknemer zelf die stappen te gaan laten zetten. Dit dient vanuit eigen kracht te komen en daarom zal hier gedurende de begeleiding op gefocust worden.

Mens en Zo, re-integratiebureau in Zwolle

Mens en Zo is een re-integratiebureau en heeft jarenlange ervaring in coaching en bemiddeling rondom outplacement in Zwolle. Wij werken zowel resultaat- als mensgericht om op die manier de doelen te bereiken. De werknemer hierin staat ten alle tijden centraal. Daarnaast vinden wij het belangrijk om realistisch te zijn en zullen ons eerlijk en open opstellen wat betreft de haalbaarheid van ons plan.

Neem contact op

Wanneer je op zoek bent naar een re-integratiebureau in Zwolle, gespecialiseerd in outplacement, dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Onze professionele en persoonlijke handelswijze zal ervoor zorgen dat dit soms ingewikkelde traject soepel verloopt. Wil jij meer weten over onze werkwijze rondom outplacement in regio Zwolle? Neem contact met ons op via 074-7501487 of per mail via info@mensenzo.nl. Onze specialisten staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen waar nodig.