Je bent hier:

Mens en Zo biedt ondersteuning bij verschillende re-integratietrajecten in regio Almelo. Na een lange periode van verzuim kan het lastig zijn weer aan het werk te gaan. Hierbij is professionele hulp essentieel, die onze coaches je kunnen bieden. Wij ondersteunen bij zowel 1e, 2e en 3e spoor re-integratietrajecten. Samen zetten we stappen naar een nieuwe en frisse start, waarbij onze cliënt centraal staat. Iedereen is uniek en verdiend een persoonlijke aanpak. Ben je op zoek naar een professioneel re-integratiebureau in Almelo, dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres.

Bel ons

Wat houdt 1e, 2e en 3e spoor in?

Bij een 1e spoor re-integratietraject gaat onze cliënt na verzuim weer aan de slag binnen dezelfde organisatie. Een 2e spoor traject ziet er iets anders uit. Hierbij is het niet meer mogelijk om bij dezelfde organisatie terug te keren en wordt er naar een andere oplossing gekeken. Bij een 3e spoor traject heeft onze cliënt na twee aar arbeidsongeschiktheid nog steeds geen passende werkplek gevonden. Alle drie de processen dienen met veel zorg behandeld te worden, waarbij een plan op maat erg belangrijk is.

Werkfit maken

Buiten de reguliere re-integratie, biedt Mens en Zo ook de dienst Werkfit Maken (UWV) aan. Dit traject helpt de cliënt om te wennen aan de nieuwe situatie om op die manier in vorm te komen. Het doel van re-integratiebureau in Almelo is het opnieuw fit maken van onze cliënten. We richten ons samen op het versterken van werknemersvaardigheden, brengen de positie op de arbeidsmarkt in beeld en verbeteren de persoonlijke effectiviteit. Onze coaches hebben oog voor de pijnpunten en kwaliteiten van de cliënt en weten op die manier de juiste stappen te zetten naar een nieuwe start.

Betrouwbaarheid, open en professioneel

Privacy staat hoog in het vaandel bij Mens en Zo. Als re-integratiebureau in de regio van Almelo hechten wij veel waarde aan een open en eerlijk gesprek. Alles moet besproken kunnen worden om op die manier de juiste stappen te zetten. Uiteraard houden wij hier te allen tijde rekening met de AVG-wetgeving. Voor onze opdrachtgevers is het mogelijk het traject te bekijken via een persoonlijk Dashboard. Een open, betrouwbare en professionele samenwerking, daar staan wij voor bij Mens en Zo.

Neem contact op

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen rondom het re-integratietraject? Onze coaches staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Dankzij de jarenlange ervaring rondom re-integratie in Almelo kunnen wij je een passende oplossing bieden en denken we met je mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@mensenzo.nl. Heb je liever telefonisch contact? Ook dat is geen probleem. Wij zijn bereikbaar via 074-75 014 87. Ons team helpt je graag verder!