Je bent hier:

Een lange periode van ziekte en dan moeten starten met een re-integratietraject; het is een moeilijke stap waarbij professionele begeleiding essentieel is. Hiervoor kunnen verschillende trajecten in voorkomen. Zo bieden wij ondersteuning in zowel 1e, 2e als 3e spoor re-integratietrajecten. Voor een persoonlijk en deskundig re-integratiebureau in Apeldoorn ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres.

Wat betekent 1e, 2e of 3e spoor?

Het doel van een 1e spoor traject is ervoor zorgen dat een medewerker na verzuim weer aan de slag gaat binnen de organisatie. Een 2e spoor traject loopt iets anders, hierbij is het niet meer mogelijk te re-integreren binnen de organisatie dus moet er naar een andere oplossing gekeken worden. 3e spoor trajecten zijn processen waarbij de werknemer na twee jaar van arbeidsongeschiktheid nog geen passende werkplek heeft gevonden. Bij welk traject je ook ondersteuning nodig hebt, ons re-integratiebureau in Apeldoorn helpt je verder.

Hoe ziet dit traject eruit?

Een prettige en duurzame terugkeer naar werk staat bij ons re-integratiebureau in Apeldoorn centraal. Hier zullen wij zowel de werkgever als -nemer de juiste ondersteuning in bieden. Iedere cliënt heeft eigen talenten en kwaliteiten die we in het plan op maat zullen uitlichten. Wat de huidige situatie ook is, we richten onze blik op de toekomst en verkennen alle mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt. Samen gaan we de gestelde doelen behalen.

De werkwijze van onze coaches

Professionele begeleiding is in deze trajecten essentieel. Wij werken dan ook volledig volgens de AVG-wetgeving zodat onze cliënten zich vertrouwd en gehoord voelen gedurende onze sessies. Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om de voorgang van het traject te volgen via een Dashboard. Door middel van een persoonlijke inlog kunnen zij de stappen die gezet worden inzien. Dat is onze werkwijze; open, betrouwbaar en persoonlijk.

Mens en Zo helpt je verder

Wij vinden het belangrijk dat er uiteindelijk een baan wordt gevonden die bij de werknemer past en waar hij of zij weer energie van krijgt. Hierbij zullen wij te allen tijde gaan voor duurzame inzetbaarheid van onze cliënt. Onze dienstverlening eindigt niet bij de plaatsing, wij begeleiden je van A tot Z. Wil jij weten wat ons re-integratiebureau voor jou kan betekenen in de regio van Apeldoorn? Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via +31-74-7501487, per mail via info@mensenzo.nl of middels onderstaand contactformulier. We denken graag met je mee!