Je bent hier:

Re-integratiebureau in Breda

Na een langdurige periode van ziekte of een burn-out kan het lastig zijn om weer aan het werk te gaan. Mens en Zo biedt tijdens een re-integratietraject persoonlijke coaching voor cliënten in de regio Breda. Het kan ook voorkomen dat een medewerker niet meer bij zijn huidige werkgever aan de slag kan. Dan wordt er gekeken naar een andere oplossing en spreekt men van een 2e spoortraject. 

 

Re-integreren bij uw werkgever in Breda

 

Het uitgangspunt van een re-integratietraject is om de medewerker op een fijne en soepele manier weer aan de slag te krijgen bij de huidige werkgever. Men spreekt in zo’n geval van een 1e spoortraject. Het kan ook voorkomen dat een medewerker langdurig in de ziektewet zit. Bij een 3e spoortraject heeft een medewerker naar twee jaar arbeidsongeschiktheid nog steeds geen passende werkplek gevonden. Onze specialisten gaan dan op zoek naar een duurzame functie om zo de kosten voor de werkgever te verlagen. 

 

Coaching op basis van vertrouwen 

 

Vertrouwen staat hoog in het vaandel bij Mens en Zo. Onze specialisten bouwen tijdens de re-integratie in Breda een goede band op met de cliënt. Tijdens het re-integreren kunnen er bij de cliënt gevoelens van onzekerheid, verdriet, angst en weerstand meespelen. Met coaching en persoonlijke aandacht staan we hier samen bij stil. We bouwen rustig aan een goede en vertrouwde band. Om het traject met de juiste zorg te behandelen werken we volgens de officiële AVG-wetgeving. Ook bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om het re-integratietraject te volgen via een persoonlijk dashboard. Zo blijven wij als re-integratiebureau transparant voor alle betrokken partijen in Breda. 

 

Heeft u nog vragen? 

 

Wil je weten wat wij als specialist in re-integratie voor jou in Breda kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze specialisten voor een persoonlijk gesprek. Je kunt zowel telefonisch als per mail contact met ons opnemen. Mens en Zo helpt je graag verder.