Je bent hier:

De professionals van het re-integratiebureau van Mens en Zo in Delft begeleiden je bij verschillende processen. Ga je weer terug aan het werk? Of gaat je werknemer weer terug aan het werk bij jou? We starten een persoonlijk traject met je en kijken samen naar hoe we deze het best kunnen doorlopen.

 

De verzuimspecialisten in Delft zorgen ervoor dat de uitgevallen werknemer zo snel mogelijk weer gere-integreerd is. 

 

Als re-integratiebureau gaan we uit van bepaalde kernwaarden:

  • Vertrouwelijkheid
  • Professionaliteit
  • Zorgvuldigheid

 

Een re-integratieproces is altijd maatwerk. Elk persoon heeft eigen verhaal, wensen, grenzen en kwaliteiten. Een persoonlijke benadering is bij dit soort gevallen dan ook een vereiste. Het doel van een re-integratiebureau in Delft is namelijk om tot een re-integratietraject te komen die aansluit op de situatie van het individu. Hier begeleiden we je bij.

 

Verschillende sporen bij een re-integratiebureau

Bij het re-integratiebureau van Mens en Zo in Delft zijn we ons ervan bewust dat er een verscheidenheid aan redenen kunnen zijn waarom iemand uitvalt of juist re-integreert. 

 

Om deze reden zijn er vanuit de overheid ook bepaalde regels opgesteld waar je je aan dient te houden in de eerste twee ziektejaren bij langdurig ziekteverzuim, namelijk: 

  • 1e spoor: re-integratie bij de huidige werkgever
  • 2e spoor: re-integratie bij een nieuwe werkgever

 

Verder bieden onze professionals in Delft ook begeleiding in re-integratietrajecten voor mensen die weer op zoek zijn naar een baan, na een periode van werkloosheid. 

 

Verandering

Re-integratie betekent eigenlijk in elk geval, verandering. En verandering is altijd lastig. Door ziekte is het soms niet mogelijk om oude werkzaamheden terug op te pakken. Dit is, naast confronterend, ook praktisch gezien een hele verandering.

 

Zo kan een nieuwe situatie ook invloed hebben op de werk-privébalans. Kortom, er is een heleboel om rekening mee te houden tijdens een re-integratietraject. 

 

Naast praktische ontwikkelingen, brengt een dergelijk traject ook vaak emotionele uitdagingen met zich mee. Zo kan dit gevoelens van onzekerheid, verdriet, angst en weerstand met zich mee brengen. Met behulp van coaching en persoonlijk aandacht helpen we je hier mee te dealen. Vertrouwen is de basis, vanuit daar bouwen we verder bij Mens en Zo in Delft.

 

Beginnen met re-integreren?

Neem contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden als re-integratiebureau in Delft samen met jouw organisatie. Onze missie is om jou in je kracht te zetten.