Je bent hier:

Re-integratiebureau in Den Bosch

Na een langdurige periode van ziekte of een burn-out zal een medewerker via een re-integratietraject weer aan de slag gaan bij een werkgever. Dit kan voor de medewerker een lastig traject zijn. Mens en Zo biedt persoonlijke begeleiding tijdens de re-integratie in en nabij Den Bosch. Onze gespecialiseerde collega’s bieden ondersteuning tijdens 1e en 2e spoortrajecten. 

 

Jouw re-integratiebureau nabij Den Bosch 

 

Ben je woonachtig in of nabij Den Bosch en ben je op zoek naar een re-integratiebureau? Dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Onze coaches zijn gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding en zijn goed ingespeeld op de wensen en capaciteiten van hun cliënten. Samen worden de doelen, aandachtspunten en competenties van de cliënt in kaart gebracht. Met als doel om een prettige en goede terugkeer naar werk te kunnen realiseren voor onze cliënt. 

 

Wat is een re-integratietraject? 

 

Het doel van een re-integratietraject is ervoor zorgen dat een medewerker weer volledig aan de slag kan bij een werkgever. Tijdens dit traject staan persoonlijke aandacht en vertrouwen centraal. Onze specialisten zullen samen met de medewerker bekijken wat er mogelijk is. Het kan voorkomen dat een medewerker niet meer aan de slag kan bij zijn of haar huidige werkgever. Mocht dit het geval zijn dan wordt er een 2e spoortraject opgestart. Mens en Zo kijkt dan als re-integratiebureau naar een nieuwe passende werkplek in of nabij Den Bosch. 

 

Persoonlijke aandacht en vertrouwen 

 

Vertrouwen tijdens een re-integratietraject is erg belangrijk. Om het traject met de juiste zorg te kunnen behandelen werken we volgens de officiële AVG-wetgeving. Ook bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om het re-integratietraject te volgen via een persoonlijk dashboard. Zo blijven wij als re-integratiebureau nabij Den Bosch transparant voor al onze klanten.  

 

Kom met ons in contact

 

Wil je weten wat wij als re-integratiebureau nabij Den Bosch voor je kunnen betekenen? Of heb je nog vragen over het verloop van een re-integratietraject? Neem dan contact op met een van onze collega’s. Je kunt eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen. Vragen kunnen natuurlijk ook op de mail gezet worden. Onze deskundige collega’s beantwoorden dan graag al jouw vragen.