Je bent hier:

Ben je op zoek naar een re-integratiebureau in Deventer? Dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Het kan een moeilijke periode zijn om na langdurig verzuim weer terug naar werk te moeten gaan. Onze loopbaancoaches hebben jarenlange ervaring en kunnen daardoor de juiste ondersteuning bieden voor jouw situatie. Een persoonlijke en  professionele aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Mens en Zo zijn we dan ook zeer trots dat we het keurmerk ‘Blik op Werp’ mogen dragen. Wij zijn het re-integratiebureau in Deventer waar jij naar op zoek bent.

Bel ons

Mens en Zo; re-integratiebureau in Deventer

Bij Mens en Zo snappen we dat re-integreren een lastig proces is waarbij ondersteuning essentieel is. Met deze reden in ons achterhoofd behandelen wij jouw re-integratietraject met uiterste zorg en professionaliteit. Samen streven we ernaar dat je weer keuzes vanuit eigen kracht kunt maken. Bovendien verlenen wij ook uitstekende nazorg op het moment dat je weer aan het werk bent. Onze loopbaancoaches zijn betrokken en begeleiden je van A tot Z. Dat is de service die je mag verwachten van een re-integratiebureau in Deventer.

Onze werkwijze

Naast professionaliteit en een persoonlijke aanpak vinden wij betrouwbaarheid en jouw privacy erg belangrijk. Wij werken uiteraard conform de huidige AVG-wetgeving. Voor re-integratie is het belangrijk dat er open en eerlijk gecommuniceerd wordt. Dit met als doel om onze cliënten op hun gemak te stellen zodat we goede stappen kunnen zetten naar het gewenste resultaat. Bovendien bieden we onze opdrachtgevers inzicht in het traject via een persoonlijk Dashboard. Hierin kan de vooruitgang gevolgd worden. Op deze manier waarborgen wij onze open, persoonlijke en betrouwbare werkwijze.

Nieuwe inzichten

Tijdens het re-integratietraject werken we samen aan nieuwe perspectieven en een prettige, duurzame terugkeer naar werk. De kwaliteiten en talenten van de werknemer staan hierin centraal. We stellen de volgende vragen om meer inzicht te krijgen:

  • Waar word je gelukkig van?
  • Waar ben je goed in?
  • Wat wil je bereiken?

Dit zijn slechts enkele vragen om meer inzicht te krijgen in de kracht van de werknemer. Bovendien hebben we ook aandacht voor eventuele belemmeringen en/of beperkingen. Wat ook het geval is, de coaches van Mens en Zo bieden nieuwe mogelijkheden gericht op zowel korte als lange termijn.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat de loopbaancoaches voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op met het re-integratiebureau in Deventer en we denken graag met je mee. We zijn telefonisch te bereiken via 074-7501487 of stuur een mail naar info@mensenzo.nl. Mens en Zo staat voor je klaar.