Je bent hier:

Na een langdurige periode van ziekte of een burn-out kun je als medewerker via een re-integratietraject weer aan de slag gaan. Dit traject kan lastig zijn voor de medewerker, daarom is goede begeleiding erg belangrijk. Mens en Zo biedt, als re-integratiebureau in Eindhoven, persoonlijke begeleiding tijdens dit traject. Onze gespecialiseerde collega’s bieden ondersteuning tijdens 1e en 2e spoortrajecten. 

 

Professioneel re-integratiebureau nabij Eindhoven

 

Ben je op zoek naar een re-integratiebureau in Eindhoven? Mens en Zo helpt je hier graag in verder. Onze coaches zijn gespecialiseerd in dit soort trajecten. Samen worden doelen, aandachtspunten en de competenties van de cliënt in kaart gebracht. Het uiteindelijke doel is een prettige en goede terugkeer naar werk realiseren.

 

Hoe werkt een re-integratie in Eindhoven? 

 

Het doel van re-integratie is ervoor zorgen dat een medewerker weer volledig aan de slag kan bij een werkgever. Dit kan de oude, dan wel huidige werkgever zijn of een nieuwe werkgever. De specialisten en coaches van het re-integratiebureau in Eindhoven, Mens en Zo, zorgen ervoor dat jij op je plek zit.

 

Tijdens dit traject staat persoonlijke aandacht en vertrouwen centraal. Onze specialisten zullen samen met de medewerker bekijken wat er mogelijk is in zijn of haar situatie. In het geval dat een medewerker niet meer aan de slag kan bij zijn of haar huidige werkgever, wordt er een 2e spoortraject opgestart. Om het traject met de juiste zorg te kunnen behandelen werken we volgens de officiële AVG-wetgeving.  

 

Kom met ons in contact

 

Wil je weten wat wij als re-integratiebureau nabij Eindhoven voor jou kunnen betekenen? Of heb je nog vragen over het verloop van een re-integratietraject? Neem dan contact op met een van onze collega’s. Je kunt eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen. Vragen kunnen natuurlijk ook per mail worden gesteld. We horen graag van je!