Je bent hier:

Een passende baan voor al onze cliënten, dat is waar we voor gaan. Ons re-integratiebureau in Enschede biedt ondersteuning binnen de loopbaan. Bij (langdurig) verzuim komt de wet verbetering Poortwachter om de hoek kijken waarin beschreven wordt waar de werkgever en -nemer zich aan moeten houden gedurende de eerste twee jaar bij verzuim. Dit kan voor lastige situaties zorgen. Ons re-integratiebureau is er om de juiste hoeveelheid ondersteuning te bieden gedurende dit traject.

Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. We zijn dan ook trots dat we het ‘Blik op Werk’ keurmerk mogen dragen. Re-integreren in Enschede, doe je met Mens en Zo.

Bel ons

Wat doet een re-integratiebureau?

Er zijn verschillende redenen waarvoor men een re-integratiebureau inschakelt. Vaak wordt dit gedaan na langdurige ziekte of werkeloosheid. Wij bekijken de mogelijkheden binnen de situatie en passen onze werkzaamheden hier op aan. Ons re-integratiebureau in Enschede heeft alle kennis en specialisten in huis om de zoektocht naar een nieuwe baan gemakkelijker te maken. Samen gaan we werken aan nieuwe perspectieven en een prettige én duurzame terugkeer naar werk. Hierbij zijn de talenten en drijfveren van onze cliënt ontzettend belangrijk.

De werkwijze van Mens en Zo

Omdat dit traject met de juiste hoeveelheid zorg behandeld moet worden, is de AVG-privacy erg belangrijk. Hierin werken we uiteraard altijd volgens de officiële AVG-wetgeving. Gedurende het traject dient er open en eerlijk gecommuniceerd te worden. Op die manier proberen wij het re-integratietraject zo gemakkelijk en fijn mogelijk te laten verlopen. Daarnaast bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om het proces via een persoonlijk Dashboard te volgen. Hierin staan alle stappen en ontwikkelingen van onze cliënt zodat we onze open, eerlijke en betrouwbare werkwijze kunnen blijven uitvoeren.

Kwaliteiten van Mens en Zo

Wij snappen dat re-integreren voor moeilijke situaties kan zorgen. Wij zullen dit traject dan ook altijd met de juiste hoeveelheid zorg behandelen. Op die manier laten we het voor allebei de partijen fijn verlopen. Samen bekijken we alle mogelijkheden en zorgen we dat keuzes volledig vanuit eigen kracht worden gemaakt.

Wij zorgen altijd voor de juiste hoeveelheid nazorg en bieden begeleiding van A tot Z. Het traject stopt niet bij het vinden van een passende werkgever of baan, Mens en Zo kijkt verder dan dat. Ben je benieuwd hoe ons re-integratiebureau in Enschede je van dienst kan zijn? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Neem contact op

Ons re-integratiebureau in Enschede helpt je graag verder. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je bij verschillende vraagstukken helpen en de verschillende mogelijkheden met je bespreken. Voor een professionele aanpak bij je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten via 074-7501487 of stuur een mail naar info@mensenzo.nl. Onze loopbaancoaches staan je klaar.