Je bent hier:

Re-integratiebureau in Hengelo

Wil jij weer terug aan het werk? Schakel de professionele, persoonlijke en betrouwbare hulp in van ons re-integratiebureau in Hengelo. Na een lange periode van ziekte of werkeloosheid kan het een moeilijke stap zijn om terug te keren naar het werkveld. Hierbij is professionele begeleiding essentieel. Bij Mens en Zo zijn we van mening dat iedereen uniek is. Wij werken dan ook met een persoonlijk opgesteld plan. Samen zorgen we ervoor dat je op een goede manier re-integreert bij jouw werkgever. Voor een re-integratiebureau in Hengelo ben je bij Mens en Zo in goede handen.

Bel ons

Wat doet een re-integratiebureau in Hengelo?

De belangrijkste taak van een re-integratiebureau in Hengelo is het zorgen van een duurzame werkrelatie tussen werknemer en -gever. Er kunnen diverse redenen zijn om de hulp van onze loopbaancoaches in te schakelen. Je kunt hierbij denken aan de situatie wanneer een cliënt zijn of haar werkzaamheden niet meer kan verrichten door ziekte. De werkgever is hierbij verplicht om contact op te nemen met een re-integratiebureau. Samen kijken we naar de mogelijkheden in de situatie en ondersteunen wij in de re-integratie van de werknemer.

Het re-integratietraject

Bij verzuim komt de wet verbetering Poortwachter om de hoek kijken. In deze wet staan regels waaraan de werknemer en -gever zich aan moeten houden tijdens de eerste twee ziekte jaren. Hierbij horen verschillende spoortrajecten, namelijk:

Afhankelijk van de situatie hanteren wij een van bovenstaande spoor trajecten. Samen werken wij aan nieuwe inzichten en een prettige, duurzame terugkeer naar het werk. Hierbij kijken we niet alleen naar de korte termijn, maar nemen wij ook de lange termijn mee in het re-integratietraject.

De kracht van Mens en Zo

Onze loopbaancoaches begrijpen dat het niet eenvoudig is om weer terug aan het werk te gaan na langdurig verzuim. Wij behandelen het traject dan ook met uiterste zorg voor zowel werknemer als -gever. Alle mogelijkheden leggen wij op tafel, zodat er weer vanuit eigen kracht keuzes worden gemaakt. Echter stopt het traject daar niet. Onze coaches zijn ook betrokken bij de nazorg en zullen volledige begeleiding bieden van begin tot eind.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de persoonlijke aanpak van Mens en Zo? Neem geheel vrijblijvend contact op met het re-integratiebureau in Hengelo. Onze loopbaancoaches staan voor je klaar en helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken via 074-7501487 of stuur een mail naar info@mensenzo.nl. Voor een professionele en effectieve aanpak moet je bij Mens en Zo zijn.