Je bent hier:

Ga jij weer terug aan het werk? Spannend! Als re-integratiebureau in Leiden helpt Mens en Zo je hierbij. Door persoonlijke begeleiding en een daadkrachtig re-integratieplan gaan onze specialisten met jou aan de slag. 

 

Re-integratiebureau Leiden: met een goed gevoel weer aan het werk

Bij een re-integratieproces is het voornamelijk belangrijk dat er zorgvuldig en daadkrachtig te werk wordt gegaan. De verzuimspecialisten van ons re-integratiebureau in Leiden zorgen ervoor dat de uitgevallen werknemer zo snel mogelijk weer op zijn of haar plek zit binnen de organisatie. 

 

Jouw re-integratiebureau in Leiden

Een traject starten wij altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierbij gaan we, als re-integratiebureau in Leiden, uit van de kernwaarden: zorgvuldigheid, professionaliteit en vertrouwelijkheid.

 

Als re-integratiebureau in Leiden leveren we altijd maatwerk. Elke persoon heeft een eigen verhaal, eigen wensen, grenzen en kwaliteiten. Daarom bieden wij altijd persoonlijke begeleiding aan de hand van een op maat gemaakt advies. Dit advies wordt samen met jouw opgesteld en besproken na het intakegesprek. Ons doel is het werken naar een oplossing wat aansluit bij jou als individu.

 

Professionele begeleiding van een re-integratiebureau in Leiden

Ieder re-integratieproces heeft een eigen oorzaak, situatie en oplossing. Echter zijn er ook zaken hogerop vastgelegd. De overheid heeft bepaalde regels opgesteld waar je je aan dient te houden in de eerste twee ziektejaren bij langdurig ziekteverzuim. Dit wordt 1e spoor en 2e spoor genoemd. 1e spoor houdt in dat het gaat om re-integratie bij de huidige werkgever en 2e spoor gaat over re-integratie bij een nieuwe werkgever. De professionals van Mens en Zo, re-integratiebureau in Leiden begeleiden je graag in allebei de gevallen. Daarbij bieden we ook begeleiding voor mensen die weer op zoek zijn naar een baan, na een periode van werkloosheid. 

 

Heb je behoefte aan advies van een re-integratiebureau in Leiden? Neem dan contact met ons op! Onze verzuimspecialisten staan voor je klaar.