Je bent hier:

Ben je op zoek naar een re-integratie bureau in regio Lelystad? Bij (langdurig) ziekteverzuim komt de wet verbetering Poortwachter om de hoek kijken. Deze wet bevat regels waar zowel werknemer als werkgever zich gedurende de eerste twee ziektejaren aan moeten houden. Je krijgt dan te maken met een 1e, 2e of 3e spoor traject.

Wat betekent 1e, 2e of 3e spoor?

Bij 1e spoor trajecten is het doel dat de medewerker na verzuim weer aan de slag gaat binnen de organisatie. Bij 2e spoor trajecten is het niet meer mogelijk om te re-integreren binnen de organisatie. We gaan dan op zoek naar mogelijkheden bij een nieuwe werkgever. In het geval van  re-integratie buiten het bedrijf, zullen wij ondersteuning bieden bij dit traject. Daarnaast helpen wij ook bij 3e spoor trajecten. Dit zijn trajecten waar er voor de werknemer na twee jaar van arbeidsongeschiktheid nog geen passende werkplek is gevonden.

Hoe ziet dit traject eruit?

Samen zullen wij gaan werken aan nieuwe perspectieven en een prettige en duurzame terugkeer naar werk. De werknemer heeft verschillende talenten en kwaliteiten die we zullen gaan uitlichten. Wat de huidige situatie ook is, samen richten we onze blik op de korte en langere termijn en verkennen we de verschillende mogelijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt.

Werkzaamheden van onze coaches

Uiteraard houden wij ons volledig aan de AVG-wetgeving. Wij vinden het erg belangrijk dat onze cliënten zich vertrouwd en gehoord voelen gedurende onze sessies en zullen dit dan ook altijd waarborgen. Daarnaast is het voor onze opdrachtgevers mogelijk om de stappen die onze cliënten zetten te volgen door middel van een Dashboard. Al onze opdrachtgevers krijgen een persoonlijke inlog met daarin de gegevens die van toepassing zijn op de situatie. Dat is onze werkwijze; open, persoonlijk en betrouwbaar.

Mens en Zo helpt je verder

Een passende baan is hetgeen waar wij voor willen gaan. Wij vinden het belangrijk dat de werknemer met nieuwe energie aan het werk kan, met duurzame inzetbaarheid in ons achterhoofd. Onze dienstverlening eindigt niet bij de plaatsing, wij begeleiden je van A tot Z. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31-74-7501487,  per mail via info@mensenzo.nl of door middel van onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder!