Je bent hier:

Met een goed gevoel terug aan het werk! Als re-integratiebureau in Roosendaal gaat Mens en Zo aan de slag met situaties waarin mensen weer terug naar het werk gaan door middel van re-integratie.

 

Zo’n re-integratieproces kan verschillende redenen hebben. Maar wat voornamelijk belangrijk is, is dat dit zorgvuldig en daadkrachtig wordt aangepakt. De verzuimspecialisten van ons re-integratiebureau in Roosendaal zorgen ervoor dat de uitgevallen werknemer zo snel mogelijk weer gere-integreerd is binnen jouw organisatie. 

 

Start jouw traject bij ons re-integratiebureau in Roosendaal

Dit traject starten we door een persoonlijk intakegesprek. Samen met jou kijken we naar hoe we dit re-integratietraject het best kunnen doorlopen. Hierbij gaan we, als re-integratiebureau in Roosendaal, uit van bepaalde kernwaarden, namelijk:

  • Zorgvuldigheid
  • Professionaliteit
  • Vertrouwelijkheid

 

Iedereen heeft een eigen verhaal, eigen wensen, grenzen en kwaliteiten. Daarom is het, in dit soort situaties, van belang dat er met een persoonlijke benadering te werk wordt gegaan. Uiteindelijk is het doel van ons re-integratiebureau in Roosendaal namelijk om tot een oplossing te komen die aansluit bij jou als individu.

 

Professionele begeleiding

Een re-integratieproces is van veel variabele afhankelijk. Zo heeft elk proces zijn eigen oorzaak, situatie en oplossing. Echter zijn er ook dingen vastgelegd. Zo zijn er vanuit de overheid bepaalde regels opgesteld waar je je aan dient te houden in de eerste twee ziektejaren bij langdurig ziekteverzuim. Dit wordt 1e spoor (re-integratie bij de huidige werkgever) en 2e spoor (re-integratie bij een nieuwe werkgever) genoemd. 

 

Daarnaast bieden de professionals van Mens en Zo re-integratiebureau in regio Roosendaal ook begeleiding in re-integratietrajecten voor mensen die, na een periode van werkloosheid, weer op zoek zijn naar een baan.

Heb je behoefte aan advies van een re-integratiebureau in regio Roosendaal? Neem dan gerust eens contact met ons op! Onze verzuimspecialisten bespreken graag de mogelijkheden graag met je.