Je bent hier:

Vertrouwen, zorgvuldigheid en professionaliteit zijn misschien wel de belangrijkste kernwaarden als het gaat om personeelszaken. Daarom zijn dat ook onze uitgangspunten, als re-integratiebureau in Schiedam. 

Kom je zelf in aanraking een re-integratieproces of wil je een re-integratiebureau gaan inzetten? Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden! We denken graag met je mee. 

Een begeleid re-integratieproces kan zowel werkgever als werknemer ontzorgen. Mens en Zo biedt, door middel van de juiste specialisten binnen hun re-integratiebureau in Schiedam, onafhankelijk, persoonlijk advies. Onze verzuimspecialisten zorgen ervoor iedereen weer zo snel mogelijk met plezier aan het werk is.

Het proces van ons re-integratiebureau in Schiedam

Een re-integratieproces betekent begeleiding op maat. Iedereen heeft eigen normen, waarden en verhaal. Daarom houden we rekening met jouw wensen, grenzen en kwaliteiten. Het draait immers om jouw re-integratie. 

We werken met een persoonlijke, professionele en vertrouwelijke benadering om tot een zorgvuldig re-integratietraject te komen die aansluit op de situatie van het individu. Ons hoofddoel is om jou terug in je kracht te zetten!

Verschillende situaties bij een re-integratiebureau in Schiedam

Bij Mens en Zo, het re-integratiebureau in Schiedam zijn we ons er bewust van dat er meerdere redenen zijn waarom iemand uitvalt of re-integreert. Er is dus niet één oplossing in deze gevallen. 

Omdat je niet met elke situatie hetzelfde om kunt zijn er er een aantal basisregels gemaakt, waar je je aan dient te houden in de eerste twee ziektejaren bij langdurig ziekteverzuim: 1e spoor en 2e spoor.

Omdat we altijd uitgaan van de persoon, bieden we als re-integratiebureau in Schiedam ook begeleiding in re-integratietrajecten voor werkzoekende, om welke reden dan ook.

Direct aan de slag?

Wij staan voor je klaar! Neem contact met ons re-integratiebureau in Schiedam op en bespreek de mogelijkheden voor jouw re-integratie. We gaan uit van de eigen regie staat bij Mens en Zo en nemen zowel werknemer als werkgever mee in de begeleiding van jouw re-integratie traject. Samen kijken we naar de mogelijkheden!