Je bent hier:

Als re-integratiebureau nabij Tilburg helpen wij cliënten weer aan het werk na een langdurige periode van ziekte of een burn-out. Onze specialisten kijken naar de competenties en mogelijkheden van de cliënt. Ook als blijkt dat de cliënt niet meer kan terugkeren naar de huidige werkgever kunnen de specialisten van Mens en Zo ondersteuning bieden. Samen met de cliënt wordt er tijdens de re-integratie gezocht naar een nieuwe passende uitdaging in de regio Tilburg. Zo’n traject wordt ook wel een 2e spoortraject genoemd. Benieuwd hoe ons re-integratiebureau nabij Tilburg jou van dienst kan zijn? Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier.

 

Jouw re-integratiebureau nabij Tilburg

Ben je op zoek naar een re-integratiebureau in Tilburg? Dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Onze coaches zijn gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding en zijn goed ingespeeld op de wensen van hun cliënten. Samen worden de doelen, aandachtspunten en competenties in kaart gebracht.  Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat beide partijen zich gehoord en prettig voelen. Alleen zo komen we samen tot een succesvolle afronding van het re-integratietraject. 

Wat kan Mens en Zo als re-integratiebureau in Tilburg voor jou betekenen? 

Na een periode van ziekte is het vaak niet eenvoudig om weer terug aan het werk te gaan. Onze specialisten gaan tijdens het re-integratietraject met veel zorg te werk. Dit zodat de re-integratie zowel voor de cliënt als voor de werkgever in Tilburg soepel verloopt. Een persoonlijke en professionele aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Heldere en transparante communicatie vinden wij erg belangrijk. Hierdoor weten alle betrokken partijen waar ze aan toe zijn. Ons traject stopt niet bij het vinden van een passende baan of werkgever. Goede nazorg vinden wij namelijk erg belangrijk. Bij Mens en Zo zijn we dan ook trots dat we het keurmerk ‘Blik op Werp’ mogen dragen. 

Behoefte aan een persoonlijk gesprek bij een re-integratiebureau in Tilburg? 

Heeft u vragen over re-integratie bij een werkgever in de regio Tilburg? Wil je weten wat ons re-integratiebureau in Tilburg voor u kunnen beteken? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Mens en Zo helpt je graag verder.