Je bent hier:

Ben jij op zoek naar een re-integratiebureau in Utrecht? Mens en Zo helpt je graag verder. Onze loopbaancoaches helpen bij het opstellen van stappenplan op maat. Het is ons doel om onze cliënten verder te helpen binnen de loopbaan. Naast de persoonlijke aanpak staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Mens en Zo. We zijn dan ook trots op ons  ‘Blik op Werk keurmerk. Voor een re-integratiebureau in Utrecht ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres.

Re-integratiebureau in Utrecht

Als re-integratiebureau nabij Utrecht is het onze taak om cliënten weer aan het werk te krijgen. Wij begrijpen dat het vinden van een passende baan na ziekte of verzuim een moeilijk proces is. Wij zullen dit traject dan ook altijd met veel zorg behandelen. Persoonlijkheid en betrouwbaarheid zijn voor ons erg belangrijk, dit zullen we dan ook uitstralen naar de cliënten. We bieden coaching op maat en ondersteunen in het maken van lastige keuzes. Dit doen onze gespecialiseerde collega’s zowel tijdens 1e en 2e spoortrajecten.

Mens en Zo zorgt ervoor dat dit traject zo soepel mogelijk verloopt. Gedurende het re-integratietraject zullen kwaliteit, effectiviteit en een persoonlijke aanpak centraal staan. Het traject zal niet eindigen bij het vinden van een passende baan; wij helpen onze cliënten verder van A tot Z. Wij zorgen ervoor dat we de beste nazorg bieden. Ons re-integratiebureau nabij Utrecht helpt je graag verder met dit vraagstuk.

Werkzaamheden van onze coaches

Onze coaches houden zich gedurende het re-integratietraject uiteraard volledig aan de AVG-wetgeving. Wij willen er op die manier voor zorgen dat onze cliënten zich vertrouwd en gehoord voelen. Dit zullen wij dan ook altijd waarborgen gedurende de coaching sessies. Om een open, betrouwbare én professionele werkwijze te garanderen bieden wij al onze opdrachtgevers een persoonlijk Dashboard aan waarin ze alle stappen en ontwikkelingen op de voet kunnen volgen.

Neem contact met ons op

Mens en Zo helpt eenieder graag met het vinden van een passende baan. Heb je vragen over ons re-integratiebureau in Utrecht of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op of zet je vraag naar ons op de mail. Ons specialistische team staat voor je klaar. Mens en Zo biedt ondersteuning op maat.