Je bent hier:

Professioneel, persoonlijk en betrouwbaar; dat zijn de woorden die Mens en Zo in het kort omschrijven. Ons re-integratiebureau in Zwolle helpt cliënten graag verder binnen de loopbaan. Wij werken met een voor onze cliënt persoonlijk opgesteld plan. Bij Mens en Zo zijn we namelijk van mening dat ieder persoon uniek is. Hier passen wij ons traject dan ook op aan. Onze coaches hebben jarenlange ervaring en kunnen daardoor de ondersteuning bieden waar je naar op zoek bent. Bovendien vinden we kwaliteit bij Mens en Zo erg belangrijk. We dragen dan ook met trots het ‘Blik op Werk’ keurmerk. Voor een re-integratiebureau in Zwolle ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres.

Wat doet een re-integratiebureau

Als re-integratiebureau in Zwolle is het onze taak om onze cliënten weer aan het werk te laten gaan. Er zijn verschillende redenen waarvoor mensen een re-integratiebureau inschakelen. Wanneer onze cliënt zijn of haar werkzaamheden niet meer kan verrichten na bijvoorbeeld ziekte, dan is de werkgever verplicht om een re-integratiebureau in te schakelen. Wij kijken wat mogelijk is in de situatie en zullen hierin begeleiden. Ook na enige tijd van werkloosheid kan ons re-integratiebureau in Zwolle worden ingeschakeld. Wij zullen ondersteunen in de zoektocht naar een baan waar de energie en kracht van onze cliënt weer teruggevonden wordt.

De werkwijze van Mens en Zo

Betrouwbaarheid en privacy staat hoog in het vaandel bij Mens en Zo. Uiteraard werken wij altijd volgens de huidige AVG-wetgeving. Voor het proces is het uiteindelijk belangrijk dat er open en eerlijk gecommuniceerd wordt. Ons doel is dan ook om al onze cliënten op het gemak te stellen zodat we goede stappen kunnen zetten. Daarnaast bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om het traject in de gaten te houden door middel van een Dashboard. Hier staan alle stappen in die gemakkelijk terug te vinden zijn via een persoonlijke login. Op deze manier waarborgen wij onze open, persoonlijke en betrouwbare werkwijze.

Mens en Zo; re-integratiebureau in Zwolle

Bij Mens en Zo snappen wij dat het niet eenvoudig is om na ziekte weer terug aan het werk te gaan. Daarom zullen we dit traject te allen tijde met veel zorg behandelen om het voor alle partijen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Samen bekijken we alle mogelijkheden en zorgen we dat keuzes volledig vanuit eigen kracht worden gemaakt.

Ons traject stopt niet bij het vinden van een passende baan of werkgever. Wij zorgen altijd voor een goede nazorg en zullen begeleiding van A tot Z bieden. Benieuwd hoe ons re-integratiebureau in Zwolle jou van dienst kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

Neem contact op

Voor een professionele en effectieve aanpak moet je bij Mens en Zo zijn. Ons re-integratiebureau in Zwolle helpt je graag verder met al jouw vraagstukken rondom het re-integratietraject. Heb je nog vragen over onze werkzaamheden? Onze loopbaancoaches staan je klaar. We zijn telefonisch te bereiken via 074-7501487 of stuur een mail naar info@mensenzo.nl.