Je bent hier:

Na een langdurige periode van werk weg te zijn geweest, door bijvoorbeeld ziekte of een burn-out, zal een medewerker via een re-integratietraject weer aan de slag gaan bij een werkgever. Na dergelijk langdurig verlof, kan dit een lastig traject zijn voor de medewerker. Mens en Zo biedt persoonlijke begeleiding tijdens de re-integratie in en nabij Arnhem. 

 

De mogelijkheden van een re-integratiebureau nabij Arnhem 

 

Onze coaches zijn gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding en zijn goed ingespeeld op de behoeftes, mogelijkheden en wensen van de cliënten. Samen worden de doelen, aandachtspunten en competenties van de cliënt in kaart gebracht. Ben je woonachtig in of nabij Arnhem en ben je op zoek naar een re-integratiebureau? Dan ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. 

 

Het verloop van een re-integratietraject

 

Tijdens het re-integratietraject streven we ernaar om de medewerker zo snel mogelijk aan de slag te laten gaan in een passende functie. Gedurende dit traject staat persoonlijke aandacht en vertrouwen centraal. 

 

Het kan voorkomen dat een medewerker niet meer aan de slag kan bij zijn of haar huidige werkgever. Mocht dit het geval zijn dan wordt er een 2e spoortraject opgestart. Mens en Zo kijkt dan als re-integratiebureau naar een nieuwe, passende werkplek in of nabij Arnhem. We bekijken alle mogelijkheden in overleg met jou!

 

Laat ons weten waar we bij kunnen helpen

 

Wil je meteen aan de slag? Of wil je weten wat wij als re-integratiebureau nabij Arnhem voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met een van onze coaches. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar voor al jouw vragen. Onze deskundige collega’s beantwoorden je zo snel mogelijk!