Organisaties groeien en veranderen. Maar jij ook. Dit kan ervoor zorgen dat je niet meer op je plek zit binnen de organisatie. Of jouw organisatie reorganiseert. En je moet hierdoor gedwongen afscheid nemen. Dan wordt een outplacement traject ingezet. Als je te maken krijgt met zo’n traject kom je vaak in een moeilijke situatie terecht. Daarom is goede zorg belangrijk. Professionele begeleiding naar werk is een goede oplossing.

Bel ons

Ervaren, persoonlijk en op maat

Outplacement biedt nieuwe kansen en een frisse start. Het biedt de je de kans om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door bij een nieuwe werkgever te starten. Of als zelfstandige aan de slag te gaan.

Wij werken resultaatgericht én mensgericht. Mens & Zo heeft jarenlange ervaring in coaching en bemiddeling bij outplacementtrajecten. We hanteren een aanpak die is afgestemd op jou. Daartegenover staat dat we ook eerlijk zijn in wat haalbaar is.

We starten met een persoonlijk gesprek. Samen brengen we in kaart wat er nodig is voor een succesvol traject. Bovendien kan de je op deze manier ervaren of er een klik is. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt voelt bij ons.

Vanuit eigen kracht

We stimuleren je om vanuit je eigen kracht keuzes te maken en stappen te zetten. Waar nodig begeleiden we hierin. We onderzoeken samen de praktische haalbaarheid van de wensen. Ook kijken we hoe we alles binnen een realistisch tijdspad kunnen uitvoeren. Tenslotte willen we zo snel als mogelijk naar een nieuwe situatie met perspectief.

Outplacement: naar werk

We doen er alles aan om zo snel als mogelijk een nieuwe werkplek te vinden waar jij aan de slag kan. Dat vraagt bij iedereen om een andere aanpak. We zetten meerdere middelen in om een passende baan te vinden, zoals:

  • individuele begeleiding
  • coaching
  • sollicitatietraining
  • jobhunting
  • persoonlijk assessment
  • werkervaringsplek

Bovendien maken we samen goed gebruik van het netwerk. We begeleiden je in het inzetten en vergroten van je netwerk. Ook zetten we ons eigen sterke netwerk actief in.

Passende baan en nazorg

Een passende baan, waarin je met nieuwe energie aan het werk kan. Vanuit een duurzaam perspectief. Dat is waar we voor gaan en dat is waar we al veel werkgevers en werknemers succesvol in hebben begeleidt. Onze dienstverlening eindigt niet bij plaatsing. Mens & Zo adviseert en begeleidt tot na plaatsing in een passende functie.