Je bent hier:

Loopbaancoach Amersfoort

Ben jij op zoek naar een loopbaancoach in Amersfoort die je verder helpt met jouw loopbaan? Mens en Zo staat voor je klaar. Wij bieden je begeleiding gedurende jouw loopbaan en zullen je ondersteunen met het maken van belangrijke beslissingen. Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel onze loopbaancoach in Amersfoort

UWV Amersfoort

Onze loopbaancoach in Amersfoort biedt de UWV-dienst Werkfit maken. Een Werkfit traject houdt in dat onze loopbaancoach de cliënt helpt om in vorm te komen voor de terugkeer naar een betaalde baan. De inhoud van het traject wordt volledig afgestemd op de situatie van de cliënt. Dit doen we in samenhang met het advies van UWV Amersfoort. De cliënt fit krijgen is onze nummer één prioriteit, daarom halen wij alles uit de kast.

Gepaste aandacht voor ieder

Onze loopbaancoach in Amersfoort begrijpt dat iedere situatie anders en uniek is. Deze situaties kunnen voor lastige beslissingen zorgen en daarom behandelen wij ieder traject met de gepaste aandacht. Mens en Zo heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd en deze zetten wij ook in. Buiten het inzetten van ons eigen netwerk moedigen wij de cliënt ook aan om het eigen netwerk te benutten. De cliënt blijft de volledige regie houden over het eigen traject, dit zal in afstemming gaan met UWV Amersfoort.

Neem contact op

Ben jij benieuwd naar wat onze loopbaancoach in Amersfoort voor jou kan betekenen of heb je andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via 074-7501487, per mail via info@mensenzo.nl of via onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag verder!