Je bent hier:

Week van de Werkstress: volg onze workshop MapsTell!

Hoe is de communicatie en verbinding binnen jouw team? Goede communicatie binnen jouw team leidt tot een fijnere samenwerking en een betere prestatie, toch? Maar wat voor de één fijne communicatie betekent, hoeft voor de ander niet zo te zijn. Succesvol samenwerken is van doorslaggevend belang voor iedere organisatie, van klein tot groot, in iedere branche. Tijdens de Week van de Werkstress verzorgen we op dinsdag 14 november een workshop Mapstell.

We nemen jou graag mee in de Wereld van Verschil! MapsTell geeft je op een unieke en praktische manier inzicht in verschillende gedragsstijlen. Een beproefde methode om communicatie en samenwerking te verbeteren.

Tijdens deze interactieve middag maken we je wegwijs in de Wereld van Verschil. Je leert je eigen wereld kennen en je wordt uitgedaagd om deze wereld eens met een totaal andere bril te bekijken. Jij leert hierdoor jezelf beter kennen en anderen beter te begrijpen. Dit is een mooie basis voor de (ver)binding binnen teams. Denk hierbij aan verwachtingsmanagement, talentontwikkeling, communicatie en samenwerken.

Ben jij nieuwsgierig waar jij jezelf op de landkaart het prettigst voelt? Sta jij open om nieuwe plekken te ontdekken? We vertellen je er dinsdag 14 november alles over!

Praktische informatie:

  • Wat: Workshop ‘MapsTell’ over verbinding en communicatie
  • Waar: Mens & Zo, Zutphenseweg 33 in Deventer
  • Wanneer: 14 november van 13:00 tot 16:30 uur en de mogelijkheid om na te praten
  • Wie: Manon van Achteren (senior loopbaancoach) en Linda Janssen (loopbaancoach)

Aanmelding: laat ons via info@mensenzo.nl weten dat je erbij wilt zijn. We zouden het leuk vinden als je komt! Deelname is geheel kosteloos. Schrijf je gauw in, want er kunnen maximaal 20 deelnemers aanwezig zijn.