Je bent hier:

Corona: bericht voor cliënten Mens & Zo

cliënten mens en zo

Nog steeds gelden verscherpte maatregelen vanuit het kabinet en RIVM rondom het coronavirus. Graag lichten we toe wat dit voor cliënten van Mens & Zo betekent. Goed om te weten: onze coaches zijn eerste aanspreekpunt voor alle cliënten.

Update 17 maart: kantoor gesloten, trajecten gaan door

Mens & Zo is uit voorzorg sinds 16 maart gesloten voor cliënten en andere externe bezoekers. Onze trajecten en afspraken gaan in principe gewoon door, maar in aangepaste (digitale) vorm, zonder fysieke contactmomenten. Je coach of contactpersoon neemt contact op om te overleggen over het vervolg.

Al onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn digitaal bereikbaar, ook in geval van vragen of onduidelijkheden. We gaan uit van jullie begrip voor de situatie en hopen iedereen snel weer (gezond en wel) bij Mens & Zo te verwelkomen!

In de bijlage vind je een toelichting op deze informatie, raadpleeg deze voor een volledig beeld van ons beleid rondom het coronavirus.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers EEGA Groep en Mens & Zo

PS wend je in geval van vragen, onzekerheden of onduidelijkheden in eerste instantie tot je coach. Voor overige vragen: m.noot@eegagroep.nl

 

Laatste update: dinsdag 17 maart 2020