Je bent hier:

Opnieuw certificering Blik op Werk

Blik op werk certificering

Mens & Zo is opnieuw gecertificeerd voor het Blik op Werk keurmerk

Mens & Zo is opnieuw gecertificeerd voor het Blik op Werk keurmerk! Ons outplacementtraject is zelfs met een 9 beoordeeld. Dit keurmerk is een groot compliment voor ons werk als loopbaanbegeleider en coach van werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Keurmerk voor kwalitatieve dienstverlening

Blik op Werk zet zich als onafhankelijk kwaliteitsinstituut in voor kwalitatieve dienstverlening op het gebied van duurzame arbeidsparticipatie. Met het Blik op Werk keurmerk en de daaraan gekoppelde database krijgen onder andere particulieren, werkgevers en gemeenten inzicht in de kwalitatieve aanbieders. Dit vergemakkelijkt hun keuze en vergroot de kwaliteit van het aanbod in Nederland. Certificerende instellingen toetsen de werkwijzen, afspraken en resultaten van de dienstverleners. Daarnaast onderzoeken zij voortdurend de tevredenheid van cliƫnten en opdrachtgevers.

Kwalitatief aanbod in loopbaanbegeleiding

Mens & Zo biedt loopbaanbegeleiding en coacht werkgevers, werknemers en werkzoekenden actief bij outplacement, re-integratie en loopbaantrajecten. Ook bieden we de UWV-diensten Werkfit maken en Naar werk. We begeleiden onder andere mensen met lichte mentale of lichamelijke klachten, burnout- en vermoeidheidsklachten (ME, fybromyalgie), hooggevoeligheid (HSP) en 50-plussers.

Benieuwd naar de resultaten van Mens&Zo? Lees ook: resultaten Mens & Zo – Blik op Werk