Je bent hier:

Niels over zijn Loopbaantraject

Team mens en zo

Ik ben bij Mens & Zo terecht gekomen door mijn vriendin, bevriend met loopbaancoach Linda Janssen van Mens & Zo. Mijn vriendin en ik waren op zoek naar een manier om mij verder te helpen bij het solliciteren. Regelmatig werd ik uitgenodigd voor sollicitaties maar werd iedere keer uiteindelijk niet aangenomen. Ik was gemotiveerd om een nieuwe job binnen te halen en wilde daarom hulp bij mijn sollicitaties.

Ik ben bij Linda een loopbaantraject gestart, waarbij we zowel keken naar mij als persoon als naar mijn kwaliteiten. We hebben in een paar weken tijd grote stappen gezet. Dit hebben we gedaan door samen te ontdekken wie ik ben en te kijken welke baan bij mijn persoonlijkheid past. Daarnaast keken we welke werkzaamheden mij de meeste voldoening zouden geven en hoe ik dit het beste kon verwoorden, zowel mondeling als schriftelijk. Ook keken we hoe we mijn LinkedIn-profiel zo konden aanpassen, dat mijn profiel interessant genoeg was om HR-professionals en recruiters naar mijn profiel te trekken. Mijn CV hebben we zo aangepast dat mijn persoonlijkheid goed naar voren kwam. Daarnaast hebben we gekeken hoe we mijn CV beter konden laten matchen met profielen van vacatures. Op dit moment ben ik werkzaam bij de Esdec, als financial controller. Esdec is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken en verkopen van systemen om zonnepanelen op daken te bevestigen!

Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met mijn loopbaancoach Linda Janssen. Ze was altijd bereikbaar en altijd bereid ondersteuning te geven!

Niels in ’t Veld
Coachee Mens & Zo