Je bent hier:

Succesvol re-integratietraject

Bij Mens & Zo gaan we altijd persoonlijk en zorgvuldig te werk, met oprechte interesse voor onze klant. In deze tijd is persoonlijke aandacht extra belangrijk, maar ook extra moeilijk. Linda heeft een re-integratietraject gevolgd bij Mens & Zo. In deze review vertelt zij hoe ze haar traject heeft ervaren. Daarnaast vertelt ze hoe Mens & Zo in deze bijzondere tijd de dienstverlening zo persoonlijk mogelijk heeft gemaakt.

Balans

“Voor een re-integratietraject vanuit het 2e spoor voor de Wet Poortwachter ben ik via doorverwijzing van een familielid op kennismakingsgesprek geweest bij Mens & Zo in Hengelo. Wat mij tijdens dat gesprek erg aansprak was dat Mens & Zo zich met het re-integratietraject richt op zowel werk- en privéterreinen. Om samen met jou te werken naar een balans die voor jou oké is; dit zag ik ook terug tijdens het traject. De benaderingswijze van Manon, mijn coach, vond ik erg fijn. Ze is persoonlijk en heeft veel kennis van zaken.”

Persoonlijk

“Manon haar coaching ging verder dan alleen werkgerelateerde zaken. Dit was voor mij heel verhelderend. Ondanks dat we vanwege corona geen fysieke afspraken hadden was de coaching erg persoonlijk. Onder meer omdat de opdrachten werden omgebouwd tot opdrachten die we op afstand konden uitvoeren. Bovendien is Manon een aantal keren bij mij thuis geweest om zaken zoals werkmethodieken te overhandigen. Dat gaf net die persoonlijke noot. De opdrachten waren mooi opgebouwd. Vanuit de basis ga je naar jezelf kijken: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat zijn mijn mogelijkheden? Dit heeft als doel het beste uit jezelf halen om fijne werkvoorwaarden en een fijne werkomgeving te creëren.”

Ik weet nu wat ik kan en wil!

“Al met al heb ik een mooi re-integratietraject gehad waar ik alles uit heb kunnen halen. Een traject dat zich richtte op het in evenwicht houden van je werk-privébalans. De persoonlijke coaching was erg fijn, ondanks dat het op afstand was wegens de coronamaatregelen. De benadering was prettig, vanuit de positieve psychologie: wat zijn je sterke kanten en wat kun je wel? Hierdoor weet ik nu goed wat ik kan en wil!”

Meer weten over onze trajecten en/of loopbaancoaches? Neem een kijkje op onze website of neem contact op via info@mensenzo.nl.