Je bent hier:

Wanneer jij door ziekte of andere oorzaken je werkzaamheden niet meer uit kunt voeren kan het zijn dat je werkgever je oproept voor een arbeidsdeskundig onderzoek. Mens en Zo is een gespecialiseerd bureau voor loopbaanbegeleiding wat in de regio van Arnhem actief is. Een van de diensten die wij hier kunnen aanbieden is het arbeidsdeskundig onderzoek. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Wij vertellen je er graag meer over.

Arbeidsdeskundige in regio Arnhem

Bij het onderzoek wordt de huidige werksituatie in kaart gebracht. Hierbij wordt onderzocht of de functie en werkplek nog aansluiten bij de eventuele beperkingen van de cliënt. Hierbij wordt de informatie van een bedrijfsarts gebruikt. Onze arbeidsdeskundige in regio Arnhem brengt op basis van het onderzoek een advies uit. Hierin worden de mogelijkheden om terug te keren in de arbeidsmarkt benoemd.

Vervolgstappen

Op basis van het advies wordt er bepaald of de cliënt binnen de organisatie actief blijft of dat het verstandig is om te gaan kijken voor een functie op een andere werkplek. Hoe sneller we de situatie van onze cliënt in kaart kunnen brengen, des te sneller hij of zij weer met plezier aan het werk gaat. Om die reden houden wij bij een arbeidsdeskundig onderzoek in regio Arnhem te allen tijde rekening met de wettelijke verplichtingen volgens de Wet Verbetering Poortwachter.

Neem contact op met onze arbeidsdeskundige in Arnhem

Voor arbeidsdeskundig onderzoek in Arnhem ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres. Onze specialisten zitten voor je klaar en vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden. Wil je meer weten over het arbeidsdeskundig onderzoek, onze andere diensten of de loopbaancoaches? Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of neem telefonisch contact op via 074-7501487.