Je bent hier:

Mens en Zo is een re-integratiebureau nabij Gouda dat ondersteuning biedt tijdens het gehele re-integratietraject. Het doel van een re-integratietraject is ervoor zorgen dat een medewerker weer volledig aan de slag kan bij een werkgever. Tijdens dit traject staan persoonlijke aandacht en vertrouwen centraal. Onze specialisten gaan samen met de medewerker kijken wat er mogelijk is. 

Persoonlijke re-integratie nabij Gouda

Ben je lange tijd niet aan het werk geweest door ziekte of een burn-out? Dan kan het soms lastig zijn om weer volledig aan het werk te gaan. De gespecialiseerde coaches van ons re-integratiebureau in Gouda bieden persoonlijke begeleiding Ook hebben zij als doel de cliënt op een soepele en gelijkelijke manier weer aan de slag te laten gaan bij de huidige werkgever. Naast 1e spoortrajecten bieden we als re-integratiebureau in Gouda ook ondersteuning bij 2e en 3e spoortrajecten. Het kan voorkomen dat de client niet meer aan het werk kan bij de huidige werkgever. In dat geval zal ons re-integratiebureau een 2e spoortraject opstarten waarin samen met de cliënt gekeken wordt naar een nieuwe passende uitdaging in Gouda. 

 

De werkwijze van ons re-integratiebureau in Gouda

Wij zien het als onze taak om cliënten via een fijn traject weer aan het werk te krijgen. Samen met de cliënt kijken we naar de mogelijkheden en innerlijke drijfveren en capaciteiten. Ieder mens is uniek en verdient dan ook een persoonlijke aanpak. Vertrouwen tijdens een re-integratietraject is erg belangrijk. Om alles met de juiste zorg te kunnen behandelen werken we volgens de officiële AVG-wetgeving. Ook bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om het re-integratietraject te volgen via een persoonlijk dashboard. Op basis van een stappenplan op maat maken onze coaches de re-integratie inzichtelijk. Zo blijven wij als re-integratiebureau in Gouda transparant voor al onze klanten.

 

Meer weten?

Re-integreren op een fijne en respectvolle manier, daar draait het bij Mens en Zo om. De coaches van ons re-integratiebureau in Gouda maken zich hard voor een soepele re-integratie. 

Ben je benieuwd wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Of heb je nog vragen over het verloop van een re-integratietraject? Neem dan contact op met een van onze coaches. Dit kan zowel telefonisch als per mail.