Je bent hier:

Mens en Zo is een re-integratiebureau in Hilversum die ondersteuning biedt in het gehele loopbaantraject. Op basis van een stappenplan op maat helpen onze coaches cliënten verder binnen de loopbaan. Hierbij staat onze persoonlijke aanpak en de kwaliteit die we bieden centraal. Ons ‘Blik op Werk’ keurmerk is dan ook iets waar wij ontzettend trots op zijn. Voor een gespecialiseerd re-integratiebureau in de regio van Hilversum ben je bij Mens en Zo aan het juiste adres

Bel ons

Re-integreren in Hilversum

Wij zien het als onze taak om cliënten weer aan het werk te krijgen. Hierbij kijken wij goed naar de talenten, capaciteiten en drijfveren van de persoon waarmee wij samenwerken. Ieder mens is uniek. We hechten dan ook veel waarde aan onze persoonlijke aanpak. Het vinden van een passende baan kan voor lastige situaties zorgen, vooral wanneer je weer aan het werk gaat na het verliezen van een eerdere baan, verzuim of ziekte. Mens en Zo behandelt dit traject met veel zorg en biedt coaching en steun op maat. Op die manier hopen wij het maken van moeilijke keuzes een stukje gemakkelijker te maken.

Wij helpen onze cliënten van A tot Z wat betekent dat het niet zal eindigen bij het vinden van een baan. Ook daarna bieden wij passende ondersteuning om het proces fijn af te kunnen sluiten.

Werkwijze van onze coaches

Uiteraard houden onze loopbaancoaches zich gedurende het gehele traject volledig aan de AVG-wetgeving. We vinden het belangrijk dat de cliënten zich op hen gemak voelen. Onze loopbaancoach is er om de cliënt verder te helpen en ondersteuning te bieden waar nodig. Daarnaast bieden wij de opdrachtgevers toegang tot een persoonlijk Dashboard waar ze alle stappen en doelstelling terug kunnen vinden. Hiermee brengen wij het proces voor iedereen open en eerlijk in kaart. Dat is waar Mens en Zo voor staat.

Neem contact met ons op

Re-integreren op een fijne en respectvolle manier, daar draait het om bij ons re-integratiebureau in Hilversum. Wij helpen je graag met het vinden van een passende baan. Ben je benieuwd wat onze coaches in Hilversum voor je kunnen betekenen of heb je nog vragen? Onze team van specialisten staat voor je klaar en beantwoordt je vragen graag. Ze zijn bereikbaar via 074-7501487 of stuur een mail naar info@mensenzo.nl. Daarnaast is het mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.