Assessments & Workshops

Assessments & Workshops: we bieden ze in allerlei vormen aan. Bijvoorbeeld voor iemand die benieuwd is naar de eigen persoonlijkheid en kwaliteiten. Of een werkgever die op zoek is naar een goede match. Een assessment is ook waardevol binnen Loopbaan-, Re-integratie– en Outplacementtrajecten. Voor meer informatie met betrekking tot de Assessments & Workshops: vraag een van onderstaande brochures aan of neem contact met ons op.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Professioneel assessment van Thomas International

Mens & Zo werkt samen met Thomas International en heeft de licentie om assessments af te nemen. Zo beschikken we onder andere over licenties voor de PPA, GIA en TEIQue. De assessment tools bieden meer inzicht: Wat motiveert iemand? Is de persoon in staat om veranderingen in de organisatie in gang te zetten? Hoe goed kan deze persoon zichzelf motiveren en hoe groot is het aanpassingsvermogen? Wat zijn eventuele beperkende factoren? Waar ligt het potentieel?

De assessments van Thomas geven onderbouwing aan HR-beslissingen en zijn in staat zowel individuele als teamprestaties te verbeteren.

Vraag brochure aan

  Close
  Assessments & Workshops
  Assessments & Workshops

  Jouw PersonalMap assessment van MapsTell

  In hoeverre is een medewerker zich bewust van het eigen gedrag? Welk effect heeft dit op de omgeving? MapsTell biedt de mogelijkheid om gedrag letterlijk in kaart te brengen en iemand te laten verdiepen in de verschillen in gedrag. Met de methodiek wordt gedragsvoorkeur in kaart gebracht. MapsTell is een eigentijds alternatief voor lange rapporten die al snel in de kast verdwijnen. Met een PersonalMap in de hand start de reis door de Wereld van Verschil. Van persoonlijke ontwikkeling, fijner en effectiever samenwerken met collega’s tot het verbeteren van de teamdynamiek; het biedt veel mogelijkheden.

  Vraag brochure aan

   Close

   Onze Loopbaancoaches staan voor je klaar

   Gerelateerd blogs

   Ik wil graag gebeld worden

    Mens en zo